Türkiye Voleybol Federasyonu  2. Lig  Bayanlar Voleybol B. Grubu takımlarından Bor Ömürpen Şekerspor  takımı Trabzon İdman Ocağı Bayan Voleybol Takımı ile Bor ilçesinde karşılaştı.

 

Bor Ömürpen Şekerspor Bayan Voleybol Takımı  ile Trabzon İdman Ocağı Bayan Voleybol Takımı 2. Lig mücadelesi Bor Besyo kapalı spor salonunda Cumartesi günü saat : 12:00’de yapıldı.  Karşılaşma öncesinde Niğde Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü adına spora yaptığı katkılardan dolayı Bor Ömürpen Şekerspor Kulüp Başkanı Lütfi Ede’ye İl Müdürü Harun Turhan’ın il dışında olmasından dolayı Spor Şube Sorumlusu Ali Dibek tarafından plaket takdim edildi.

 

B Grubunda 2. sırada olan İdman Ocağı takımı ile orta sıralarda yer alan Bor Ömürpen Şekerspor  arasındaki Bor ‘da yapılan zorlu mücadele de gülen taraf İdman Ocağı oldu. İdman Ocağı  3 – 0 galip geldi ve maç fazlası ile grubun lideri oldu.

 

Ömürpen karşısında maçın başından sonuna kadar  Teknik ve psikolojik olarak üstün bir oyun sergileyen İdman Ocağı grup da üst sıralarda olmasının tesadüf olmadığını gösterdi.

 

Karşılaşmanın bazı zamanlarında toparlanıp  başa baş bir mücadele sergileyen Bor Ömürpen Şekerspor ‘un yıldızı yine Ukraynalı Valentina  Gatina  idi. Trabzon İdman Ocağı  takımın 9 numaralı pasörü Ukraynalı Olga Geyko ise yaptığı paslar, bloklar ile göz doldurdu.  Ukraynalı rakip iki oyuncu Ukrayna’da da aynı takımda oynamışlar.  Voleybol da ileri bir noktada olan Türkiye,  Voleybol  Liglerinde 33 ayrı ülkeden 73 yabancı  voleybolcu  liglere renk katıyor.  Ukraynalı oyuncular da başı çekiyor.

Set Sonuçları :

 

1. Set  : 19 - 25

2. Set  : 20 – 25

3. Set  : 12 - 25

 

Karşılaşmaya Cumartesi günü olmasına rağmen yine büyüktü. Bor İlçe Kaymakamı Muammer Balcı, İl Genel Meclis Başkanı Erdal Koçyiğit,  Bor Milli Eğitim Müdürü Adnan Solak, MHP Bor İlçe Başkanı Şefik Çalgın, CHP Bor İlçe Başkanı Hacı Mustafa Çopur,  GHSM Spor Şube Sorumlusu Ali Dibek,  Bor Ömürpen Şekerspor Kulüp Başkanı Lütfi Ede ve bir çok sporsever karşılaşmayı izledi.

Sonuç kötü olmasına rağmen, maç zevkliydi. Maçtan sonra her iki takımın yönetici ve sporcuları bir araya gelerek güzel bir dostluk örneği gösterdiler.

 EBRU SERTBAY'IN TRANFERİ İPTAL OLDU

Diğer yandan geçtiğimiz hafta transfer haberini yaptığımız  Ebru Sertbay’ın tranferi iptal oldu.  Niğde’ye gelip takım ile antremanlara katılan  Eskişehir Anadolu Üniversitesi oyuncusu Ebru Sertbay’ın transferi Voleybol Federasyonu tarafından daha önceki takımı ile sözleşme şartları  ve diğer teknik konulardan dolayı iptal edildi.  Ebru Sertbay Eskişehir’deki takımına  geri döndü.

Bor Ömürpen Şekerspor’un takıma katkı yapacak, yeni voleybolcu arayışları ise sürüyor.

Hakemler :  Mehmet Ekik , Ramazan Gündüz , Ömür Özdemir , Barış Turan , Muhammet Eryaman , Utku Turan

Bor Ömürpen Şekerspor Oyuncuları : E. Ayşen Tufan, Münevver Gürbüz, Hatice Özkurt, Yeşim Demircan, Ela Adakoğlu, Şengül Keven, Demet Kaplan, Sevinç Deniz, Valentyna Gatina, Fatma Alkış, Gülizhan Kaya, Rabia Türkmen.

Teknik Direktör : Erhan Yüksel , Yardımcıs Antrenör :  İlker Ötgünlü

Trabzon İdman Ocağı : Aslıhan Mutlu, Deniz Üstünsoy, Merve Eskikaya, Ecem Şahin, Didem Ege, Sena Çelenkoğlu, Olga Geyko, Fulden Ural, Gülcan Tokmak.

Teknik Direktör : Nuri Hazaroğlu

 

  MAÇ ÖNCESİ SÖYLEŞİ VİDEOSU...

 

Editör: TE Bilişim