Grubunu lider bitiren Bor Belediyespor diğer gruplarının liderleri ile oynayacak. Yükselme Grubu maçları Aksaray’da yapılacak.


Bor Belediyespor’un  play of  grubundaki rakipleri belli oldu, 24 grup 1, ve 2.’leri toplam   =  48 Takım Finale kaldı.

  

Ekibimizin  grubunda M  grubunu ikincisi güçlü MERSİN GENÇLERBİRLİĞİ ve N grubu  ikincisi K.MARAŞ FENER GENÇ, grup maçlarını ekibimiz gibi namağlup tamamlayan bir  diğer güçlü  takım ise ADANA Ç.OVA EFES,

Takımımız Muhtemelen 15 Mart günü  MERSİN GENÇLERBİRLİĞİ

16 Mart günü ADANA Ç.OVA EFES

17 Mart günü K.MARAŞ FENER GENÇ ile oynayacak  maçların  sonucuna   birinci olan  takım  diğer   grubun birincisi ile oynayacak.

Yükselme  grubunun  belli olması ile  birlikte  görüşlerine  aldığımız  Takımın tecrübeli hocası Emrah Ragıp ÇALGIN şunları ifade etti : Çok dengeli  bir  gruptayız 8 il takımının arasındaki tek ilçe takımıyız. Buradaki takımlar  kendi  gruplarında başarı sağlamış ekipler, oldukça  çekişmeli maçların olacağı kesin. Tüm takımları  ciddiye alıyoruz, kimseden çekinmiyoruz. Bor  Belediyespor bu  dakikadan sonra bu ekip ruhu ile  çekinecek takım değil, çekinilecek takımdır. Spor adına çevre illere  nazaran makus  kaderi olan ilimize hak ederek basamak  basamak  ilerleyerek başarı getirmek için çaba sarf ediyoruz. Grup müsabakaları  ve play oflar  dahil tüm maçlarımızı  alarak bir ilke  imza  atmak ve 3.lige  çıkma  arzusundayız. Zaten yükselme  grubunda  3. Lige  direkt  katılabilmek için  tüm maçları almak gerekiyor.Müsabakaların Aksarayda olması da  bir  avantaj gibi  gözükmekte bizi destekleyenleri orada görebilme  şansımız var. İlimiz için  oluşan  bu  fırsatı bizleri  sevenlerin  destekleri ile başarmak istiyoruz.İlk senemizde buna İnşallah muvaffak oluruz.

 

Kulüp Başkanı Fikret  DAŞ ise  Emrah hocamıza  ve sporcularımıza   güveniyorum zorlu maçlar yapacağız, grup maçlarını  rahat  geçtik  8 de  8  yaptık  ve  sadece  2  set verdık, ama burası öyle olmayacak, kaliteli oyuncularımıza burada fazlası ile  iş düşecek, kendilerinin konuşacağı yer  burasıdır. Bu sevinci yaşamak ve yaşatma arzusundayız.Bu noktaya gelinceye kadar bazı sıkıntılar  yaşadık, ancak birlik olduk ve  birlik olarak ta bizi  seven ve  destekleyenleri mutlu  etmek istiyoruz.Gerekirse Aksaray’a otobüste kaldırırız, bizi desteklemek isteyenleri bu heyecanlı maçlardan mahrum bırakmayız. dedi.


Play oflarda takımıza sonsuz başarılar  diliyoruz.




YÜKSELME  GRUBU MAÇLARI AKSARAYDA YAPILACAK

 

TARİH: 15-16-17-18 MART 2012

 

 

( A  GRUBU)

 

 

 

( B  GRUBU )

A GRUBU 1.Sİ

ADANA Ç.OVA EFES

M GRUBU 1.Sİ

MERSİN PAMUK SPOR

M GRUBU 2.Sİ

MERSİN GENÇLERBİRLİĞİ

A GRUBU 2.Sİ

ADANA VOLAŞ

T GRUBU 1.Sİ

NİĞDE BOR BLD.

N GRUBU 1.Sİ

KAYSERİ İL ÖZEL İDARE

N GRUBU 2.Sİ

K.MARAŞ FENER GENÇ

T GRUBU 2.Sİ

KONYA GENÇLİK




TAKIM KADROSU

EKİN TECZAN (captan)

DUYGU ALTINKAYA KAVUKLU(captan)

MÜNEVVER  ERCAN

EZGİ AĞLAMIŞ

ARZU ÇELİKEL

NAZLI KURTMAN

SEREN EKİNCİ

CANSU BULUT

SULTAN GÖKTAŞ

CANSU YURTSEVEN

PINAR ÖZTÜRK

BÜŞRA ÇETİNTAŞ

MERVE TÜRKÜ ARDIÇ

CANSU ARUN

Antrenör : Emrah Ragıp ÇALGIN

Kulüp Başkanı Fikret  DAŞ

 


Editör: TE Bilişim