Bölgesel ligde tüm maçlarını kazanarak direkt olarak Aroma Bayanlar voleybol 3. Ligine terfi eden Bor Belediyespor bayan voleybol takımı 2012 – 2013 Sezonu Aroma Bayanlar voleybol 3. Liginde mücadele edeceği bu sezon çalışmalarına devam etmekte olup cumartesi günü güçlü Çukurova takımlarını Tarsus da hazırlık maçlarına davet etti.


Tarsus’ da Tarsus Belediyespor ve Adana Gökyüzü takımları ile hazırlık maçı yapan ekibimiz, geçen sene 3. Ligde yer alan ve grubunu birinci sırada bitiren Tarsus ekibini 3-0 gibi bir skorla yenerken, 2. Ligde yer alan Adana Gökyüzü takımına ise 3 – 0 mağlup oldu.

 

Hazırlık maçları ile ilgili görüşlerine başvurduğumuz takımın başarılı antrenörü Emrah Ragıp ÇALGIN,ifadesinde; yaklaşık bir aydır sezon öncesi hazırlık dönemini sürdürmekteyiz, bu süreçte takımımız yoğun ve güzel bir hazırlık süreci geçirdi, ve ilk hazırlık maçlarımızı yapmak üzere Tarsus’a davet edildik, Tarsus Belediyesi spor kompleksinde ki kapalı spor salonunda iki güçlü takımla maç yaptık, biz hazırlık döneminde özellikle iyi takımlar ile maç yapmayı tercih ediyoruz, bunun faydasını sezon içerisinde göreceğimizi düşünüyorum. Bu maçlarda geçen sezon 3. Ligde grubunu 1. Sırada bitiren Tarsus ekibini yenmeyi başardık, aynı gün yapılan ikinci maçta ise bu sezon 2. Ligde yer alacak olan Adana ekibine yenildik, kendimizi görme şansına ulaştık. Turnuvaya bir eksik oyuncumuzla katıldık tecrübeli takım kaptanımız Çiğdem Öztoprak bu turnuvada yer alamadı, ancak tüm oyuncularımız son derece istekli arzulu ve güzel bir performans sergilediler, hepsini tebrik ediyorum, çalışmalarımızın sonucunu alacağımıza inanıyorum, bu müsabakalarda da noksanlıkları görme şansına ulaştık, bu noksanlıklarımızı gidererek 4 Kasım da yapılacak olan ve kulübümüzün 3.ligdeki ilk maçı olan Antep Merinos deplasmanından galibiyetle dönerek sezona başlamak arzusundayız. Bizi seven ve destekleyenlere şunu ifade edebilirim ki, hedefimiz 3.ligdeki ilk sezonumuzda 11 takımlı grubumuzda ilk ikiye girerek playoff oynamaktır. İnşallah bunu da başaracağız. dedi.

 

Tarsus da gerçekleşen hazırlık maçlarıyla ilgili olarak görüşlerini değerlendiren Bor Belediyespor Başkanı Fikret Daş, Bayan Voleybol ekibimizle üst liglerde de kalıcı olmak istediklerini, bu nedenle hazırlık maçlarının motivasyon ve takım ruhu için gerekli olduğunu vurguladı.


Çok hazırlık maçı oynayıp, takımda uyumu sağlamak istediklerini belirten Daş, Yıldız ekibimize inanıyor ve güveniyoruz. Lig başlamadan önce hazırlık maçlarımıza önümüzdeki günlerde de Ereğli Spor’la devam edeceğiz. Lig maçlarına kadar 3-4 hazırlık maçı oynamak istiyoruz. Aynı zamanda ekibimizle sosyal sorumluluğumuzu yerine getiriyoruz. Tarsus’tan gayet mutlu olarak ayrılıyoruz. Burada diğer takımlarla kardeşlik ve dostluğu pekiştirdik.Takımımızın moral ve kondisyonu yerinde, bir noksan oyuncumuzun boşluğuyla hazırlık maçına devam ettik. Yıldızların morali yerinde, noksanlıkları iyi tespit edip, yolumuza daha emin adımlarla devam edeceğiz. Bize inanan ve güvenenleri mahcup etmeyeceğiz". dedi.



















Editör: TE Bilişim