Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar  Ligi  3.  Lig D Grubunda bu hafta Bor İlçemizde yine kaçırılmaması gereken bir karşılaşma oldu. . Bor Belediyespor ile Merinos Spor arasındaki karşılaşma Bor 100. Yıl Kapalı Spor Salonunda Pazar günü saat : 13:00’da oynandı.

Haber-Fotoğraf : Selim GÖKEL

Bor Belediyespor Bayan Voleybol Takımı ile Gaziantep Merinos takımı karşılaştı. Grubun 1.’si Bor Belediyespor Grup 3.’sü Merinos Spor ile ile oynadığı maç Merinos takımı için ayrı bir önem taşıyordu. Merinos play-of elemelerine katılmak için bu maçı alması gerekiyordu. Maça da iyi asıldılar ancak üstün taraf yine Bor Belediyespor  oldu.

 

Maçın Setleri :

  1. Set : 25 – 11
  2. Set : 25 – 15
  3. Set : 25 – 20  olarak sonuçlandı.

 

Bor Belediyespor BAL liginden bu yana yenilgisiz maçlarına bu hafta da devam etti.

 

BOR BELEDİYE 3. LİGE SIĞMIYOR

BOR SEYİRCİSİ BU SALONA SIĞMIYOR

 

 

Bor Belediyespor bu güne kadar namağlup olarak 3. Ligde yoluna devam ederken görülüyor ki bu ligin üzerinde bir voleybol oynuyor. Halen 1. sırada olan Bor Belediye sezon sonunda play-of karşılaşmaları oynayıp 2. Ligi hedefliyor.

 

Maçtan sonra bir değerlendirme yapan Bor Belediyespor Antrenörü Emrah Ragıp Çalgın “ Bugün Gaziantep Merinos takımı ile ikinci yarının ilk maçını oynadık. Merinos bu maçı kazanmak için çıkmıştı. Play-Ofa katılabilmesi için bugün kazanması gerekiyordu. Bizde iyi oynadık, eksiklerimiz de vardı bu eksiklerimizi zamanla gidermeye başladık. Gaziantep’de Merinos Spor ile oynadığımızda zorlanmıştık, bugün daha rahat bir maç oldu. Bu da takımımızın daha iyi gittiğini gösteriyor. Takımımıza bir libero transferimiz oldu.  Melek Nur Kozan isimli arkadaşımız ilk resmi maçını bu gün oynadı. 2. Ligde mücadele eden Balıkesir Belediyespor takımından tranfer ettik. Onunda bize katkısı fazla oldu. Oyuncularımız güzel maçlar çıkarıyorlar. Haftaya bay takımıyız, ondan sonra ki hafta Elazığ deplasmanına gidiyoruz. Güzel karşılaşmalar oluyor, seyircimiz güzel herkese buradan teşekkür ediyorum.”dedi.

 

 Maçın başka açıdan yorumu :

 

SALONUN YETERSİZLİĞİ SİYASİLERE TEPKİ OLARAK DÖNEBİLİR

 

Yine güzel bir hafta sonunu voleybol maçı izleyerek geçiren Borlular Bor 100. Kapalı Spor Salonunu doldurdu. Bir çok seyirci Belediye tarafından getirilen taburelerde, bir çoğu da ayakta izlediler. Çok renkli görüntülerin olduğu Bayan Voleybol karşılaşmaları her kesimden büyük ilgi görüyor. Bor Ömürpen Şekerspor ve Bor Belediyespor 1. Ligi hedeflediler. Hiç de zor gözükmüyor. Birkaç yıl sonra televizyonlar bu karşılaşmaları naklen yayınlayacak. 1. Ligdeki büyük takımlar ilçemize gelecek.

  

Her seferinde yazıyoruz, 1974 yılında yapılan salon artık yetersiz kalıyor. Siyasilerin Bor İlçesine Spor Kompleksi sözü bu güne kadar tutulmadı. Bu belirsizlik ilerleyen zamanda siyasilere tepkiye dönüşebilir. Son zamanda zaten maçlara da gelmiyorlar zaten.

 

 AŞAĞIDAKİ VİDEO BOR BELEDİYESPOR TARAFTAR GRUBU ÇILGINLAR51'İN GÖRÜNTÜLERİDİR.

Editör: TE Bilişim