Bor Belediyespor Bayan Voleybol Takımı bu sezon 3. ligdeki ikinci maçında ilk kez Borlu seyircilerin önüne çıktı.

 

Bor Belediyespor Bayan Voleybol takımı, Aroma Bayanlar Voleybol ligindeki ikinci maçında Elazığ Polisgücü karşısında rahat bir oyun sergiledi ve karşılaşmayı 3 – 0  galip bitirmeyi başardı.

 

Bor Belediyespor Bayan Voleybol takımı Elazığ Polis Gücü ile Bor 100. Yıl Şehir Kapalı Stadyumunda Pazar günü saat : 13:00’da karşılaştı.

 

Borlu seyircilerin büyük ilgi gösterdiği karşılaşmayı, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Niğde Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Harun Turhan, Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mustafa Ünlüer, CHP Bor İlçe Başkanı Hacı Mustafa Çopur, İl Genel Meclis Üyesi Tevfik Avanoğlu, ve bir çok sporsever seyretti.

KARŞILAMALAR AİLELER İLE SEYREDİLİYOR.

Karşılaşma da aileler ve bayan seyircilerin çokluğu dikkat çekti. Bor Belediyespor’un  Çılgınlar51 taraftar grubu da takımlarını maç süresince büyük alkış ve tezahüratlar ile destek verdi.

 

Bor Belediyespor kendi seyircisi önünde çıktığı ilk karşılaşma da hayli rahattı. Rakip takım Elazığspor savunma  hataları yaptı, daha çok hata yapan ve zayıf bir görüntü çizdi. Grubun favorisi Bor Belediyespor rahat bir maç çıkararak  galibiyet almanın sevincini yaşadı.

 

1. Set : 25 - 12

2. Set : 25 - 17

3 Set ;  25 – 15  olarak karşılaşma sonuçlandı.

 

Bor Belediyespor Bayan Voleybol takımı, rakibinin zayıflığına rağmen, takım oyunu ve ferdi olarak oyuncularının becerileri ile seyircilerden tam not aldı.

Maç sonunda görüşlerini aldığımız Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat ; '' Çok fazla söylenecek söze gerek yok.Buradaki atmosferi hep birlikte görüyoruz.İnanın gerçekten ilçem adına son derece gurur ve onur duyuyorum.Bu seyirci bu coşku hangi 3.lig maçında var.Salon kapasitesinin yaklaşık 2 katı kadar seyirci burada. Halkımızı böyle bir maçta buraya çekebiliyorsak gerçekten takımımız başarılı demektir.Zaten bilindiği üzere profesyonel lig'lerde kırılması güç bir rekora imza atıyorlar.Bir takım sıfırdan kuruluyor ve ilk günden bugüne kadar oynadığı 15 maçın tamamını da kazanıyor. Bu başarı gerçekten küçümsenecek bir başarı değil.İnanıyorumki grupta ilk ikiye girip 2.lig için playoff oynayacağız.Sayın Valimize , Sayın Milletvekillerimize , Sayın Kaymakamımıza , Belediye Meclis Üyelerimize , Sivil Toplum Kuruluşlarına ,Kulüp Başkanımız Fikret Daş'a, , Hocamız Emrah Ragıp Çalgın'a  , sporcularımıza ,değerli misafirlerimize , maç boyunca takımı yalnız bırakmayan kıymetli halkımıza , başından sonuna kadar çılgınlar gibi takımımızı destekleyen çok büyük Çılgınlar 51 taraftar grubumuza ve daha adına sayamadığım herkese bu büyük gurur verici galibiyetten dolayı hepsine tek tek can-ı gönülden teşekkür ediyor , 2.lig'e giden bu zorlu süreçte takımımıza yürekten başarılar diliyorum '' şeklinde konuştu.

 

Maç bitişi Bor Belediyesporlu taraftarlar ve oyuncular çalan müzik eşliğinde galibetlerini kutladılar.

 




 

Editör: TE Bilişim