Bor Belediye Spor Bayan Voleybol Takımı zorlu deplasman maçını Aksaray Atatürk Spor salonunda Aksaray Eğitim Spor Bayan Voleybol Takımıyla 26 Şubat 2012 Pazar günü. saat 13.00' te başlayan müsabaka da Bor Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Bölgesel Bayan Voleybol Ligi T grubunda ki zorlu Aksaray Eğitim Gençlik  Spor Bayan Voleybol Takımı karşısında set vermeden kazandı.

Bölgesel Bayan Voleybol Ligi T grubunda mücadele eden namağlub, lider Bor Belediyespor Bayan Voleybol Takımı iddialı liderliğini deplasman maçında da sürdürdü.

 

Filenin Sultanları Bayan Voleybol Ligi T grubunda tüm rakipleriyle oynadığı zevkli müsabakalarında 7’de 7 başarısını kanıtladı. Önümüzdeki hafta yapacağı müsabaka da 8’de 8 olacağı mesajını verdi.

 

Her hafta olduğu gibi taraftarlarına disiplinli ve takım ruhu oyunuyla güzel galibiyetlerini hediye ediyor. Bu haftaki Aksaray Eğitim Gençlik Spor Bayan Voleybol Takımı rakip saha da güzel oyunuyla yine 3 lü skor armağan eden Bor Belediyespor Bayan Voleybol Takımı oynadığı ve çıkardığı bu güzel maçlarla 7 nci haftayı da geride bırakırken aldığı 3-0 lık sonuç ile gelecek için ümit vaad etti.  

SETLER:  

1.Set : Aksaray Eğitim Gençlik Spor : 18    Bor Belediye Spor    : 25 

2.Set : Aksaray Eğitim Gençlik Spor : 19    Bor Belediye Spor    : 25 

3.Set : Aksaray Eğitim Gençlik Spor   : 9    Bor Belediye Spor    : 25 

Maçtan sonra Kulüp Başkanı Fikret Daş ve Antrenör Emrah Çalgın değerlemede bulundular.

 

Bor Belediye Spor Kulüp Başkanı Fikret DAŞ açıklamasında; " Biz de un da, yağ da, şeker de var ve helvayı yapacak usta da... 

İşte her hafta süper galibiyeti sağ olsun kızlarımız bize takım ruhu içerisinde armağan ediyor, dün futbol takımımız da Niğde Mavi Martılar karşısında 6-0 lık bir galibiyet aldı. Her iki branşta da bulunduğumuz lig bize dar geliyor, hedef çıtamız oldukça yüksek olacak İnşallah. Dün olduğu gibi prensibimiz az laf, çok iş. Kulüp takımı değerli oyuncularımı, antrenörlerimi ve bizi her maçta yalnız bırakmayan destekleyen herkesi ve taraftarları canı gönülden tebrik ediyorum. Bu başarılarımız bir tesadüf değil. Örnek disiplinli çalışma ve takım ruhu bizi yüksek hedeflere taşıyacağından eminiz. Bu uğurda titiz çalışmalarımıza devam edeceğiz. " dedi.  

Antrenör Emrah ÇALGIN is açıklamasında; " Bu ekibi oluştururken bir amacımız vardı ve bugün disiplinli ve takım ruhu oluşumumuzla namağlub ve lider olarak Bölgesel Bayanlar Voleybol T Gurubu liderliğini elimizde bulunduruyoruz. Gurubumuzda ki Konya gibi büyükşehir ve Aksaray gibi İl takımları yer alması bizi hiç bir şekilde yolumuzdan alıkoymadı, çok çalıştık sözde değil özde meydana getirdiğimiz ekibimizle sevgi, saygı çerçevesinde bu günlere ulaştık. İnanıyorum ki hakkımız olan 3.Lig terfi maçları ile hedefimizi yakalayacağız. Bize her hafta olduğu gibi bu gün yine 3-0 lık güzel bir galibiyeti armağan eden sporcularımızı yürekten kutluyor, takımımıza maddi manevi her zaman güç veren başta Belediye Başkanımız Sıtkı Erat' a, Kulüp Başkanımız Fikret Daş' a ve içeride dışarıda bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum."Dedi.

 

 

Editör: TE Bilişim