Bor Belediye Spor Bayan Voleybol takımı , bayanlar voleybol 3. lig karşılaşmasında deplasmanda Diyarbakır Dicle Üniversitesi ile karşılaştı.


Deplasmanda oynadığı mücadeleyi rahat bir oyun sonrası 3-0 kazanan Bor Belediyespor, bu galibiyetle birlikte 2. lig playoff'larını ligin bitimine 5 hafta kala garantilemiş oldu.Dicle Üniversitesi Kapalı Spor Salonunda oynanan mücadelede, Diyarbakır Dicle Üniversite takımı ve yöneticelerinin  göstermiş olduğu misafirperverlik neticesinde mücadele centilmence bir havada geçti.



Kazanılan bu maç ile birlikte, 2. lig'e bir adım daha yaklaştıklarını söyleyen Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, zamanında 1. lig'de mücadele etmiş Dicle Üniversitesine karşı deplasmanda alınmış olan bu galibiyetin Bor Belediyespor Kulübü adına çok anlam verici olduğunu belirtti. Sezona başladıklarında hedeflerinin, gruptan çıkarak 2. lig playoff'larına katılmak olduğunu dile getiren Erat, bu hedefe ulaştıklarını ve çıtayı daha da yukarı çekerek , namağlup olan bir takım olarak 2.lig'in hakları olduğunu vurguladı. Erat sözlerine şöyle devam etti; Artık yakaladığımız bu harika performansla 2.lig'i hakettiğimizi düşünüyorum. Diyarbakır gibi bir engeli daha 3-0 ile geçmeyi başardık. Bu sezon sadece bir set verdik. Şu anda 3. lig'in diğer gruplarındaki bütün ekipleri bizden çekinir duruma geldi. Gruptan çıkmayı haftalar öncesinde garantiledik ve yavaş yavaşta 2. lig playofflarındaki rakiplerimiz şekillenmeye başladı. Bizim için bu performansımızla rakip fark etmiyor. Playoff'larda bile çıkacağız elimizden gelen neyse onu sahaya yansıtıp, inşallah Bor Belediyespor'u 2. lig'e çıkaracağız.












Editör: TE Bilişim