Deplasmanlı bayanlar  voleybol liginde  mücadele eden  Bor Belediyespor bu hafta sonu oynamış olduğu   ilk maçını  Aksaray Gençlik Spora karşı  3- 0 net  bir  skorla  kazanarak  ayrılmış ve  iyi bir takım olduğunu göstererek  taraflı  tarafsız herkesin beğenisini kazanmıştı.

 Konu ile  açıklama yapan  kulüp başkanı Fikret Daş ; “İlk  hafta iyi bir  ekibe karşı güzel bir  galibiyet aldık, Emrah hocamızın birebir ilgilenerek  kulübümüze  fazla  yük  getirmeden yapmış olduğu transferlerin  ne  kadar  doğru tercihler olduğunu hep birlikte  görmüş olduk. Zamanla  daha  iyi ekip olacağız, Takımda   tecrübeli  ve genç oyuncuların güzel bir  kaynaşması  söz konusu. İlk maçımız için   fazlası ile  güzel  eleştiriler  aldık ve  takımımız  adına çok mutlu oldum. İlçemize böyle  bir takım kazandırılmasında bizlerden desteğini  esirgemeyen başta Belediye  başkanımız  Sayın Sıtkı ERAT’ a    spor  adına, spor için  hep beraber  hareket  eden bütün  belediye  meclis üyelerimize katkı ve desteklerinden dolayı  çok teşekkür  ederim. Belediyemizin  Yıldız  genç  ve  en sonunda  bölgesel lig takımlarımızın  oluşmasında çok emek harcayan, her şeyi ile  birebir ilgilenen tecrübeli hocamız  Emrah ÇALGIN’a  da  ayrıca teşekkür ederim.

 İkinci  hafta maçımız 2 maçını da  kazanmış  lider durumda bulunan Konya  Gençlik Spor ile 15.01.2011 Pazar günü saat 13.00’ de Konya’da, zor bir  maç  bizi bekliyor,  takımımıza  güveniyorum o maçta  takımımızla beraber Konya’da olacağız, ne olacağını  hep beraber  göreceğiz. Sonrasında 22 Ocak’ta  maçımız Bor’da ve  hemşerilerimizi  bu müsabakaya  bizi  desteklemeye bekliyoruz. Bu yolda gidibilecek yere kadar  gitme  arzusundayız.

 

Bölgesel Lig Bayan T Grubu

 

 Sira 

 

Takim

O

G

M

A

V

P

 

1

 

Konya Gençlikspor

2

2

0

6

0

6

 

2

 

Niğde Bor Bld.

1

1

0

3

0

3

 

3

 

Aksaray Gençlikspor

2

1

1

3

3

3

 

4

 

Aksaray Eğitim Gençlik

1

0

1

0

3

0

 

5

 

Konya İdeal Gençlik

2

0

2

0

6

0

 

 

TAKIM KADROSU

EKİN TECZAN

DUYGU ALTINKAYA KAVUKLU

MÜNEVVER  ERCAN

EZGİ AĞLAMIŞ

ARZU ÇELİKEL

MERVE TÜRKÜ ARDIÇ

NAZLI KURTMAN

SEREN EKİNCİ

CANSU BULUT

SULTAN GÖKTAŞ

PINAR ÖZTÜRK

BÜŞRA ÇETİNTAŞ

Antrenör : Emrah Ragıp ÇALGIN

Kulüp Başkanı Fikret  DAŞ

 

Editör: TE Bilişim