Bor Belediye Spor  bu hafta oynadığı Alay Belediye Spor’u da yenerek  bütün maçlarını kazanarak Play-Of maçları yapmaya hak kazandı.
 
Daha önceki maçlarda grup liderliğini garantilediği için yedekler ile sahaya çıkan Bor Belediye Spor , Alay Belediye Spor ile yaptığı maçtan 3 – 2  galip ayrılmayı bildi. 
 
Bor şehir stadında saat 11.00 de başlayan müsabakaya Bor Belediye  sporlu futbolcular rahat çıktı. Alay Bld. sporcuların mücadele azmine rağmen ilk devrenin sonuna gelindiğinde Yusuf’un 2 , Yıldırım’ın 1 golüne karşılık Alay Belediye Sporun Volkan ile tek golü vardı.
 
İkinci yarıya başlandığında Bor Belediye Sporlu forvetler gol kaçırma yarışına girdiler. Alay Belediyesi son dakikalar da ani ataktan yine  Volkan ile   gole ulaştı. Alay’lı futbolcular maçın son dakikalarına  doğru umutlandılar ancak  zaman yetmedi ve maç 3-2 olarak Bor Belediye  Sporun galibiyetiyle sonuçlandı.
Maçın yan hakemlerinden birinin Yeni Niğde Spor futbolcusu olduğu ve daha önceki maçlarda Bor Belediye Spor ‘a karşı forma giydiği bu durumun etikliğinin tartışılması gerektiği belirtildi.
 
Alay Bld. spor Kadrosu:
1- Cesim erol 2- Ali soylu 3- Ünal Öztürkler 4- Savaş Özbaki 5- Yusuf Büyüksaraç 6- İsa Ünal 7- Volkan Çak 8- F. Ata Yılmaz 9- Ender Özcan 10- Uğur Öztürk 11- Lokman Yıldız
Yedekler:
12- Caner Gezerkaya 13- Muhammet Ciali 14- Nusret Özarslan 15- Celalettin Önder
Teknik Direktör:Ferudun Gezerkaya
 
Bor Bld. Spor Kadrosu:
1-Salih Alper Demirbaş 80- serkan Emir 4- Yıldırım Seyhun Demir 5- Metin Dinçel 66- Gökhan Hıraman 99- Enes demirel 44- Eser büçkün 8- Cem Koç 22- Yusuf Oğurol 10- ömürcan Beyazova11- Serkan Gümüşbaş
Yedekler:
12- Ramazan Kafesli 77- Coşkun Barbarus 7- Çağlar Yıdız 51- Mahmut Eray Diker 33- Veysel Çokyiğit
Antranör: Fazıl Tanır, Teknik Direktör: Rüçhan İri
 
Bor Bld. Spor Play-Of ’a Uçtu
Geçtiğimiz  haftalarda grup liderliğini garantileyen Bor Belediye  Spor .  Çukurkuyu Belediye  Spor’ un gruptan çekilmiş olmasından dolayı önümüzdeki hafta oynanması gereken müsabaka yapılmayacağından dolayı maçlarını tamamlamış oldu.
 
A GRUBU
 
Bor Belediye Spor – Alay Belediye Spor 3 - 2
Y.Gölcük Belediye Spor – Ulukışla Spor 0 - 3
Yeni Niğde Spor – Kızılca Belediye Spor 3 -0
Çukurkuyu Belediye Spor – Edikli Gençlik Spor -
 
B GRUBU
 
PMYO Spor – Gençlik Spor 0 -0
Mavi Martılar Spor – Elmalı Spor 11- 0
Orhanlı Belediye Spor – Çiftlik Spor 3-0
Aktaş Belediye Spor – Azatlı Spor 0 - 3
Editör: TE Bilişim