Bor Belediyespor voleybol bayan takımları her iki kategoride de  şampiyonluğa ulaştı.


 Bor Belediyespor bölgesel lig takımı bölgesel ligde  almış olduğu başarılı  sonuçlar ile  birlikte  ayın 15-16-17 sinde   oynamaya hak kazandığı, 3. Lige yükselme grup maçlarına  hazırlanırken,  diğer taraftan Niğde  il geneli kulüpler  arası voleybol müsabakalarını bu hafta sonu oynadıkları  son maçlarını tamamlayarak  Yıldız kızlarda ve  genç kızlarda  her  iki  kategoride  birden tüm rakiplerini yenerek  şampiyon oldu. Yıldız  kızlar  kategorisinde  son iki sezondur  şampiyon  olan  Bor Belediyespor bu senede şampiyon olarak 3 kez üst üste şampiyon olma başarısını  gösterdi,  Geçen sene  genç bayanlar  kategorsinde  de  takım  çıkaran   ve  ilk  sezonda il de ikinci olan ekip bu sezon ise  genç bayanlarda da   birinci olarak  her iki  kategoride  şampiyon olarak bir ilke imza attı.

Hafta  sonu  yapılan final müsabakalarının  ardından  yapılan  ödül  töreninde  dereye   giren tüm takımlar  kupalarını aldılar. Bor Belediyespor yıldız kız takımı oynadığı 10 maçta  9  galibiyet alarak şampiyon olurken, genç bayan takımı ise 10 maçının  hepsini alarak  maçlarını tamamladı. İlçe takımımızın, heyecanlı   zevkli geçen tüm müsabakalar sonrasında iki birincilik kupasını  ilçemize getirmesi ve  bu başarıyı yakalaması   ilçemiz  adına  gurur  verici bir  durum oldu.

Takımın hocası Emrah ÇALGIN  Mahalli voleybol liglerinde her iki  kategoride de  şampiyon olarak zor ve anlamlı bir başarı elde ettik, her iki  takımımızda  ilimizi grup müsabakalarında ilimizi  temsil edecekler. Sporcularımız  takım  ruhuna  uygun  hareket   ederek bu başarıyı  yakaladılar rakipleri  ile centilmence ve  gerekli mücadele örneğini sahada vererek yarıştılar hepsini tebrik ediyorum.Bu vesile ile  derece  yapan tüm takımları da  ayrıca kutluyorum.

Bu başarının büyük bayan takımımızın    yükselme  grubu müsabakaları arifesinde  gelmesi de hepimize ayrıca moral oldu, ayın 15’inde Aksaray’da  başlayacak olan play of  mücadelesi öncesi ablalarına motivasyon kaynağı olur umarım.

2011 2012 voleybol  sezonu  tüm takımlarımız için son derece  başarılı bir  yıl olmuştur.Olması gereken tüm hedeflere  ulaşılmıştır. Takımlarımı  katıldıkları tüm kategorilerde hep  zirvede tamamlamıştır.Çalışmalarımızın meyvalarını  almak memnuniyet vericidir.

 Son ve  bir  tek hedefimiz kalmıştır ki, oda   bölgesel lig takımımızın  yükselme  grubundan başarılı bir şekilde hedefine ulaşmasıdır.Dedi

İlimiz Voleybol liglerinde bayanlar kategorisinde ki birincilikleri kimseye kaptırmayan Bor Belediyespor kulübünü ve emek verenleri tebrik ediyor, Büyük bayanlarında yükselme  grubundaki  yapacağı zorlu müsabakalarında  başarılar  diliyoruz.



 

Editör: TE Bilişim