Bölgesel Bayan Voleybol Lig maçları bu hafta başlıyor. Bor Belediyespor Bayan Voleybol takımı ligdeki ilk karşılaşmasını Aksaray Gençlik Spor ile yapacak.


 

İlçemizin güzide spor kulübü, ilçemiz  temsilcisi Bor Belediyespor bu sezon ilk kez  dahil olduğu deplasmanlı  bölgesel  bayan voleybol liginde  ilk maçına  çıkıyor. 07.01.2012 Cumartesi günü saat 15.00  de  3 sezondur  bu ligde mücadele  eden  ve ilk haftayı Konya ekibini  3-0 yenerek başlayan Aksaray Gençlikspor ile karşı karşıya geliyor.


 

Konu ile  açıklama  yapan  kulüp başkanı Fikret Daş; Biz sporun çeşitli  branşlarında var olan bunun için  gayret  gösteren kaliteli bir spor  kulübüyüz, uzunca bir  zamandır  hazırlıklarını sürdürdüğümüz voleybol takımımız bölgesel ligde ilk maçına  çıkıyor, Antrenörümüz Emrah ÇALGIN  eşliğinde  4 aydır  düzenli ve  disiplinli  bir şekilde antrenmanlarımız  yoğun bir  şekilde devam etmekte, bu işlerde  düzen, disiplinli çalışma, ciddiyet son derece önemli bunun  sonuçlarını da  almak arzusundayız.  Artık  maçlarımız  başlıyor  yaklaşık  2.5  ay sürecek olan bölgesel lig maratonunda takımımıza  güveniyorum, biz Belediyespor olarak sporcularımızın  arkasındayız, onlar Bor Belediyespor olarak memleketimizi,  Bor ilçemizi  temsil edecekler. En iyi  şekilde  temsil edebilmeleri içinde  bizde onlarla beraber yola  çıktık ve aile  gibi olduk, Her  antrenmana gittiğimde Emrah hocanın  bir  sözünü duyuyorum  “ Antrenmanda  akmayan ter, maçta  gözyaşı olarak  döner” diyor ve o ciddiyetle ve   doğrultuda  çalışmalarını  sürdürüyor. Ümit  ediyorum ki meyvelerini alacağız, bizi  sevenleri destekleyenleri mutlu edeceğiz, müsabaka öncesi son antrenmanımızı da  Cuma günü saat 16.00 da  yapacağız, Tüm Borluları, sporseverleri maçımıza destek vermeye davet ediyorum.” dedi.


Editör: TE Bilişim