17 Aralık 2010 tarihinde start alan Okullar arası küçükler voleybol il birinciliği 5 Şubat spor salonunda yapılan ödül töreniyle son buldu.
 
       Müsabakalar sonucunda Küçük Erkeklerde Niğde il birincisi Bor Atatürk ilköğretim okulu olurken, ikinci İçmeli ilköğretim okulu, Değirmenli ilköğretim okulu ise üçüncü oldu.
 
Küçük kızlar müsabakalarında birinci Bor Asım Eren ilköğretim okulu, ikinci Murtaza Naile ilköğretim okulu ve üçüncü Nezihe Taksin ilköğretim okulu olarak Niğde il birinciliği sona erdi. Birinci olan okullarımız İlimizi temsilen grup müsabakalarına katılarak başarılı olmaları halinde çeyrek, yarı final ve final müsabakalarına katılarak Türkiye birinciliği için mücadele edecekler. 
            Madalya töreninde bir konuşma yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü küçükler voleybol il birinciliğinin tamamlandığını ve ödüllerin sahiplerine verildiğini belirterek bununla beraber Güreş ve Taekwondo’dan sonra küçükler voleybol il birinciliği faaliyetini tamamladıklarını söyledi. Kupa alan okullarımızın başarılarında öncelikle okul Müdürlerimizi, Öğretmenlerimizi ve sevgili sporcularımızı tebrik ederek grup müsabakalarında İlimizi temsil edecek takımlara başarılar diledi.
 





Editör: TE Bilişim