Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Minikler Türkiye Şampiyonası 2.si  olan Mithat Kaya'ya altın ve plaket verdi.

27 Temmuz - 02 Ağustos tarihleri arasında Çanakkale'de yapılan minikler tekvando şampiyonasında Türkiye 2.si olan Mithat Kaya'ya ve Antrenörü Şaban Çalkan'a plaket veren Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan sporcuların başarılarının devamını diledi.

Spora ve sporcuya verdiği önem her zaman destekleriyle gösteren Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, "Çanakkale'de yapılan minikler Türkiye şampiyonasında büyük başarı gösteren Antrenör Şaban Çalkan ve ilimizi temsil eden sporcumuz Mithat Kaya'yı kutluyorum. Ailesi başta olmak üzere antrenörüne ve destek olan herkese teşekkür ediyorum. çok önemli bir başarıya imza attılar. Türkiye şampiyonasında mücadele eden, katılan tüm sporculara bundan sonraki spor hayatlarında başarılar diliyorum" dedi.

Türkiye 2.si Mithat Kaya'ya altın ve plaket veren Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, başarılı çalışmalarından dolayı antrenör olan eski şampiyon Şaban Çalkan'a da teşekkür plaketi verdi.

Tekvando Şampiyonası Eski Avrupa 2. Şaban Çalkan antrenörlüğünde Çanakkale'de karşılaşmaya çıkan Mithat Kaya yaptığı 8 maçın 7'sını kazandı. 8. maçı 14-12 kaybeden Mithat Kaya Türkiye 2.sı oldu.

Sporculara verdiği destekten dolayı Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a teşekkür eden Antrenör Şaban Çalkan; "Niğde Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan her zaman sporcunun ve sporun yanında olmuştur. Bunun örneklerini geçmişte de yaşadık. Halada yaşıyoruz ve görüyoruz ki Belediye Başkanımız sporcuların aldıkları başarıları Niğde halkı adına şehrimizde de bir kez daha taçlandırıyor. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyoruz. Belediye Başkanımızın yapmış olduğu bu onur verici davranış ile sporcularımız daha da azimle çalışıyor ve spora daha da ilgi gösteriyor" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim