Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Play-Off’da yarın ( 9 Mayıs 2016) Çorum Belediyespor ile önemli bir karşılaşmaya çıkacak olan Niğde Belediyesporlu futbolcuları 5 Şubat Stadı’ndaki son antrenman öncesinde ziyaret etti. Futbolcu ve teknik heyete tatlı ikram eden Belediye Başkanı Akdoğan, “Gülen taraf Niğde Belediyespor olacak” dedi.

Niğde Belediyespor, yarın kendi saha ve seyircisi önünde Çorum Belediyespor’u konuk edecek. Spor Toto 3. Lig 3. Grupta Play-Off Yarı Final İkinci maçında Niğde Belediyespor ile Çorum Belediyespor arasında oynanacak karşılaşma saat 16.00’da başlayacak.

Niğde Belediyesporlu futbolcular Teknik Direktör Eser Kardeşler nezaretinde Çorum Belediyespor maçının son hazırlıklarını dün akşam saatlerinde 5 Şubat Stadı’nda tamamladı. Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan da futbolcu ve teknik heyete sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Futbolculara tatlı ikram eden Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde Belediyespor’un yarı final ilk maçında deplasmanda Çorum Belediyespor ile 1-1 berabere kaldığını anımsatarak, finale yükselen takımın Niğde Belediyespor olacağını ifade etti.

2009 yılında yapılan yerel seçimlerin ardından Niğde Belediyespor’u 3. Lige çıkaracakları yönünde söz veren Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, “Bu sözümüzü yerine getirdik. Niğde Belediyespor 2 yıldır 3. Ligde mücadele ediyor. Söz vermiş olmamamıza rağmen Niğde Belediyespor’un şu anda 2. Lige yükselme şansı da çok yüksek. Burada Çorum Belediyespor karşısında alınacak bir galibiyetin ardından, yarı finalden finale yükselen diğer takımla yapılacak tek maçın sonunda 2. Lige çıkacak takım belirlenecek. Ben gülen tarafın Niğde Belediyespor olacağına inanıyorum” dedi.

Takımın moralinin yüksek olduğunu ifade eden Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, “Görebildiğimiz kadarıyla teknik heyetin ve yönetim kurulunun da morali iyi. Bugüne kadar bu sahada bize destek veren, tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Herkes şunu bilsin ki Niğde Belediyespor Niğde’nin takımıdır. Dolayısıyla bu takıma siyasiler başta olmak üzere tüm vatandaşlarımız, halkımız sahip çıkmalı. Niğde Belediyespor’un bir üst klasmana yükselmesinde başta ilimizin tanıtımı olmak üzere, insanlarımızın sosyal yaşantısına katkı sağlayacağını düşünüyorum. Tüm sporcularımıza bu güne kadar verdiği mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum. Yarınki maçta başarılar diliyorum. Teknik heyetimize de teşekkür ediyorum, başarılar diliyorum. Yönetim kurulu üyelerimiz de 4 yıldır başarılı bir şekilde gayret gösteriyor, onlara da teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” diye konuştu.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde Belediyespor’un yarın saat 16.00’da Çorum Belediyespor ile yapacağı maçın bilet fiyatlarının 1 TL’ye düşürüldüğünü de hatırlatarak, tüm Niğdelileri karşılaşmaya davet etti.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ın, Niğde Belediyespor takımına gerçekleştirdiği moral ziyaretine Kulüp Başkanı Yakup Yerlikaya ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

Niğde Belediyespor Teknik Direktörü Eser Kardeşler ve futbolcular da Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ın ziyaretinin kendileri için büyük bir moral olduğunu belirterek, yarınki maçta elde edecekleri galibiyeti Başkan Akdoğan’a hediye edeceklerini bildirdiler.

 

Editör: TE Bilişim