Niğdeli Atlet Eda Vural Türkiye Şampiyonasında 5. oldu.

 

 Türkiye Atletizm faaliyet programında yer alan ve Darıca Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen Türkiye kros ferdi şampiyonası 17 Şubat 2013 tarihinde Kocaeli’nin Darıca İlçesinde yapıldı.

 

Gençlik hizmetleri ve spor il Müdürlüğü Atletizm Antrenörü Ahmet Yavuz, un yatığı açıklamada yarışmalar yıldız kız erkek genç kız erkek 23 yaş altı kız erkek ve büyük bayan ve büyük erkekler kategorilerinde yapıldı.  İlimizi yıldız kız erkek ve genç erkek kategorilerinde temsil eden atletlerimiz umut vaat eden dereceler elde ettiler. Özellikle yıldız bayanlarda yarışan Özel sungurbey koleji spor kulübü sporcusu Eda Vural 110 sporcunun katıldığı yarışmada Türkiye 5. olarak büyük bir başarıya imza attı.

 

Yıldız erkeklerde yarışan sporcularımız 128 sporcunun katıldığı şampiyonada Ömer Usluer Türkiye 17. Olurken Fahrettin Canbu 18., Ramazan Ertan 23., Servet Aktaş 36., Beşir Ercatım 39. ve Hasan Hüseyin Topçu 55.oldu. Genç erkekler katogorisinde yarışan sporcumuz  Zafer Erdoğan 20. Oldu. Atletizm antrenörü Ahmet Yavuz’un son olarak yaptığı açıklamada Sporcularımızın almış olduğu dereceler umut verici olduğunu belirterek ileriki yarışmalarda çıtayı daha yukarıya taşıyacaklarını söyledi.

 

 

Editör: TE Bilişim