İŞKUR Engelli ve Eski Hükümlü Hibe Desteği Başvuruları Başladı İŞKUR Engelli ve Eski Hükümlü Hibe Desteği Başvuruları Başladı

Niğde Nişantaşı Sosyete Pazarı İşletme Sahibi Turhan İnan, sosyete pazarının kapatılacak haberleri üzerine yaptıkları açıklamalarda, Niğde belediyesinde işyeri açma ruhsatlarının bulunduğunu ve işyerlerinin haftada bir gün açık olduklarını ve tüm Türkiye’de yani 81 ilde sosyete pazarının uygulandığını söyledi.

Kamuoyunu aydınlatmak üzere açıklama yapan Niğde Nişantaşı Sosyete Pazarı İşletme Sahibi Turhan İnan; “ Niğde halkına ve kamuoyuna önemle duyurulur, Niğde Nişantaşı Sosyete Pazarı ailesi olarak hakkımızda çıkan asılsız Haberlere ve kapatılacak iddialarını gerekli açıklamayı yapmayı zaruret gördük. işyerimiz Türkiye Cumhuriyeti Ticaret yapma hürriyetinin verdiği yasal yetkiler çerçevesinde belediyemizden işyeri açma ruhsatına gerekli Şartları yerine getirerek açılmıştır. İşyerimizde çalışma formatımız Haftada 1 gün olarak belirlenmiştir, bundan dolayı bizim işletme mantığımız da budur. İş yerimiz de çalışan tüm personellerimiz, bizim bünyemizde sigortalıdır ve bizimle çalışan arkadaşlar Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden bizlere ürün ve mal tedarik etmektedir. Arkadaşlarımızın tedarik ettikleri bu ürünlerimizin hepsi faturalıdır. Arkadaşlarımızın tedarik ettikleri ürünleri ben Niğde halk ile buluşturmaktayım. Ayrıca işletmemizin tüm yasal belgeleri, Maliye kaydı, oda kayıtları, ruhsatları vardır. Bizim işletmemizin ürünleri ihracat fazlası, Outlet Tekstil depo ürünlerdir, bizim amacımız Niğde halkına katma değer yaratmaktır. Yenilikler asla haksız rekabet yapmak değildir. İşletmemizde alakalı yapılan kapatılacak iddiaları karalamaları olumsuzlukları kabul etmemiz asla mümkün değildir. Bu cuma ve her Cuma Niğde halkına Hizmet etmekten onur ve şeref duyarız. Her cuma Nişantaşı sosyete pazarına bekliyoruz saygılarımızla” dedi.

Editör: TE Bilişim