İşçi Parti Niğde İl Başkanı Z.Cem Yıldırım ; “Vatan bir bütündür parçalanamaz” gerçeğini hep birlikte haykırmak için 21 Kasım 2013 Perşembe günü saat 12.00’de, Niğde Cumhuriyet Meydanında yapacağımız basın açıklamasına Türk Bayraklarıyla katılımını bekliyoruz.”dedi.

 

İl Başkanı Yıldırım açıklamasında:Vatanımızın bütünlüğü, ülkemizin bağımsızlığı, milletimizin birliği tehlikededir.

Büyük Ortadoğu Projesinin eşbaşkanı Tayip Erdoğan’ın başında olduğu hükümet Türkiye Cumhuriyetinin bölünmesine hizmet etmektedir.

Vatanımızın bütünlüğünü yine milletimizin azim ve kararı kurtaracaktır. Bunun için milletimizin haklarını korumak ve bütün dünyaya duyurmak için bir milli hükümetin varlığı kaçınılmazdır.

Eşbaşkan Tayip Erdoğan geçtiğimiz cumartesi günü Diyarbakır’dan bölünmeyi ilan etti: “ Diyarbakır değiştikçe Irak değişecek, Suriye değişecek ”. Yani demek istiyor ki, önce Türkiye’yi böleceğiz, sonra Irak’ı ve Suriye’yi. Suriye ve Irak’ta kayaya çarpan Amerika  “Büyük Kürdistan” ı uygulayabilmek için “Diyarbakır’ı merkez yapma” planına sımsıkı sarıldı. ABD bunun için piyonlarını ileri sürdü.

Fakat bu planlara karşın, Cumhuriyet güçlerinin önünde tarihi bir olanak bulunmaktadır. Milli güçlerin kazanması için bütün şartlar elverişlidir. AKP iktidarı Cumhuriyeti yıktığı ve vatanı böldüğü için yıkılıyor. AKP iktidarı PKK ile ortaklık kurduğu için yıkılıyor.

İşçi Partisi olarak bizler Türkiye’nin bölünmesine izin vermeyeceğiz.

Milletimizi birleştiriyoruz.

Türkiye’yi bölenler bölünecektir.

Cumhuriyeti yıkanlar yıkılacaktır.

Milli Hükümet kurulacak ve Türkiye yeniden Atatürk rotasına girecektir.

Bütün vatandaşlarımızı bölünmeye geçit vermemek için ayağa kalkmaya, Atatürk’ün açtığı yolda, gösterdiği hedefe yani iktidar yürüyüşüne katılmaya çağırıyoruz.

 

Tüm Niğdeli vatandaşlarımızı; atalarımız olan Alparslan’ın, Selahattin Eyyubilerin, Kılıçaslanların, Dadaloğlu’nun torunlarını,

Mithat Paşaların, Tevfik Fikretlerin, Namık Kemallerin, Ziya Gökalpların, Nazım Hikmetlerin, Mehmet Akif Ersoyların, Rıfat Börekçilerin çocuklarını ve Mustafa Kemal’in askerlerini, “Vatan bir bütündür parçalanamaz” gerçeğini hep birlikte haykırmak için 21 Kasım 2013 Perşembe günü saat 12.00’de, Niğde Cumhuriyet Meydanında yapacağımız basın açıklamasına Türk Bayraklarıyla katılımını bekliyoruz.


Editör: TE Bilişim