Milletvekili Uzkurt TBMM Kürsüsünden Filistin Üzerine Konuştu Milletvekili Uzkurt TBMM Kürsüsünden Filistin Üzerine Konuştu

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinden sonra CHP li bir çok belediye ve MHP'den de seçilen bazı belediyeler belediye tebalasından kaldırılan TC. ibaresini tekrar yerine takmışlardı. Bu kararlar vatandaşlar tarafından olumlu karşılanmış ve takdir edilmişti. 

Bor Belediyesini önceki dönem dahil olmak üzere 5 yıldır Ak Partili  Serkan Baran yönetiyor.  Belediyenin tabelasında TC. ibaresi bulunmuyor. 

Milliyetçi Hareket Partisinden Bor Belediyesi meclis üyeliğine seçilen üyeler Bor Belediye Başkanlığına   yazılı teklifte bulundu. Türkiye Cumhuriyeti Büyük Millet Meclisinin kuruluş yıldönümü gibi anlamlı bir günde yani 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Bor Belediye Başkanlığının tabelasındaki TC. ibaresinin takılmasını talep etti. 

MHP'li üyelerin imzaları ile verilen teklifte ; " 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi'nden seçilen meclis üyeleri olarak, Bor Belediyesi levhaları önüne geçtiğimiz yıl 100. yılını kutladığımız Türkiye Cumhuriyeti (TC) ibaresinin eklenmesini talep ediyoruz. Gereğinin yapılmasını arz ederiz 23.04.2024 " denildi. 

Milliyetçi Hareket Partisinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramında vereceği ve Borluların çok hassas olduğunu bildiğimiz bu teklif için Ak Partili Belediye Başkanı Serkan Baran ve meclis üyelerinin tutumunun ne şekilde olacağı merak ediliyor.

1111Teklifmhp

Editör: Selim GÖKEL