İl Genel Meclisi Nisan ayı olağan toplantısı 4’üncü birleşimi, İl Özel idaresi İl Genel Meclis Binası toplantı salonunda İl Genel Meclis Başkanı Ömer Kılıç başkanlığında toplandı. Toplantıda Vilayetler Birliği Meclis Toplantısında ilimizi temsil etmek üzere Ömer Kılıç seçildi. Yedek üyeliğine ise Süleyman Yalçın seçildi.

BU NE PERHİZ BU NE LAHANA TURŞUSU

İl Genel Meclis Başkanlığı seçiminde Ak Parti Grubundan hiç oy alamayan ancak MHP ve CHP’li üyelerin desteği ile İl Genel Meclis Başkanı seçilen Ömer Kılıç, Vilayetler Birliği Temsilciliği seçiminde ise Ak Parti Grubunun tamamının desteğini aldı.

Başkanlık seçiminde Ömer Kılıç’a oy vermeyen, tepki gösteren ve toplantıyı terk eden Ak Parti grubunun Vilayet Temsiliğinde firesiz oy vermesi ise şaşırttı.

Borluya RED! … Bor’a ŞOK!... Daha neler göreceksiniz? Borluya RED! … Bor’a ŞOK!... Daha neler göreceksiniz?

Gündemin bir diğer maddesi olan 6107 sayılı İller Bankası Anonim Şirketi Hakkındaki Kanunun 5.maddesi ve Ana sözleşmenin 8 maddesi gereğince yapılacak olan iller Bankası Olağan Genel Kurul Toplantılarında İl özel idaresini temsil etmek üzere Yavuz Soylu seçildi. Gündemin bir diğer maddesinde ise Niğde Düzenli Kati Atik Depo İşletme Birliği (NIGKAD-BIR) toplantılarında il Özel İdaresini temsil etmek üzere Asil üyeliğine Asım Acar ve yedek üyeliği ise Yavuz Soylu seçildi.

Oylamalarda CHP ve MHP Üyeleri kendi adaylarına oy verdiler.

Whatsapp Image 2024 04 17 At 18.15.40

Whatsapp Image 2024 04 17 At 18.15.41

Niğde’nin Seçimi – Notlar – Sayılar - Oranlar Niğde’nin Seçimi – Notlar – Sayılar - Oranlar

Editör: Selim GÖKEL