Milliyetçi Hareket Partisi Niğde 1.sıra Milletvekili adayı Vedat Bayram Bor İlçe Başkanlığı ziyaretlerinin ardından Niğde İl Başkanlığına geçti. Aday Vedat Bayram Niğde  il başkanlığı ziyaretinde partililer karşıladı.

İl Başkanı Ali Güngör burada yaptığı konuşmada; Vedat Bayram beyin Niğde ziyaretleri bizi memnun etmiştir. Dr. Murat Işıklı bey ve Hakan Er beyde listemizde yer alan diğer isimler. Sayın MHP Genel Başkanımızın da dediği gibi, 7 Haziran’da 3 Milletvekilinin de Mecliste olması gerektiğini ve Niğde’ye selamlarını iletti. Arkadaşlarımızla birlikte  koordineli şekilde çalışacağımız, asıl olanın Milliyetçi Hareket Partisi olduğunu ve aday adayı arkadaşlarımızla birlikte il ve ilçe teşkilatlarımızla birlikte çalışacağız”dedi.

 

25. Dönem MHP Niğde Milletvekili adayı Vedat Bayram ise il başkanlığında yaptığı konuşmada; Biz bu harekete girerken, rahmetli Türkeş’in evlatları olarak girdik, hala Türkeş’in yaşımız kaç olursa olsun evlatları olarak kırıksız çizgimiz ile devam ediyoruz. Bu harekette dünya kadar rahmeti rahmana kavuşmuş arkadaşımız var. Başarı sahibi olmuş arkadaşlarımız var. Bu harekette başarı kazandırmak için kendisi de başarı mevkii fikir sahibi arkadaşımız var. Biz birer vesileyiz, dün 18 yaşındaydık, bugün 58 yaşındayız. 47 yaşında 2004 tarihinde mevcut iktidarla aynı yapraklara imza atarken görevimizi bırakmak zorunda kaldık. Of demedik, aman demedik, herkes orada yalpa yaparken, birileri kemik yalarken biz durmamız gereken yerde durduk ve durmaya da devam ettik. Makam mevki kaybettiğimizi düşünenler oldu, onlar öyle zannederken bizim itibar kazandığımızı hesap edemediler.  Ülkücülerin en büyük hassasiyetlerinin şahsiyetleri ve itibarları olduğunu çünkü rahmetli Türkeş Beyin böyle öğrettiğini hesap edemediler. 11 sene çaldılar çırptılar ama çalışıyoruz dümeni ile hareket ettiler, memleketi böldüler bu iş hep böyle gidecek diye düşündüler, Allah’ın takdiri ve Genel Başkanımızın iradesi ile Niğde’de, Adana’da bir başka yerde bu işlerin bir son bulacağını hesap etmediler. Düne kadar bu adamlarla İstanbul’da aynı sayfaya imza atan adamım. Bu adamlar 11 sene Türkiye’de başbakan, 12. Senede Cumhurbaşkanı oldular. Ama 13. Senede bunların bu yolsuz, huysuz saltanatlarına sayenizde son vereceğiz” dedi

Daha sonra toplantı salonunda partililere de konuşan  MHP Adayı Vedat Bayram, diğer aday adayları ile birlikte birlik ve beraberlik mesajı verdi.

 

Editör: TE Bilişim