AK Parti Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi, teşekkür ziyaretlerine devam ediyor. Önceki gün Niğde il merkezinde resmi kurum ziyaretlerinin ardından vekillerin durağı Çiftlik ilçe merkezi ile Çiftlik ilçesine bağlı köy ve kasabalardı.
 
Ziyaret ve vatandaş buluşmalarına AK Parti İl Başkanı Muzaffer Şahiner, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Erdoğan, Çiftlik İlçe Başkanı Bayram Taş, Divarlı Belediye Başkanı Rüstem Cullaz, Kayırlı Belediye Başkanı Aşır Yücel, Bozköy Belediye Başkanı Hüseyin Aslan da eşlik etti.
 
 
AK Partili vekiller köy köy geziyor
 
Resmi kurum ziyaretleri kapsamında Niğde İl Özel İdaresi, DSİ Şube Müdürlüğü, Karayolları Şube Şefliği, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne ziyaretler gerçekleştiren vekiller, kurum yöneticileri ile ilimize ilişkin değerlendirme ve görüş alışverişinde bulundular.
 
Vekiller resmi kurum ve kuruluşların yanı sıra köy ve kasaba ziyaretlerinde vatandaşlarla buluştular ve ilçe, kasaba esnaflarına ziyaretler gerçekleştirdiler.Vekillerin ilk durağı Çiftlik ilçe merkeziydi. Ardından vekiller Kayırlı, Divarlı, Bozköy, Gösterli ve Narköy’e giderek vatandaş ve esnafla buluştular. Bu ziyaretlerde yerel yönetimler ve muhtarlarla da bir araya gelen vekiller kendilerine iletilen bazı sorun ve taleplere ilişkin yerinde incelemelerde bulundular.
 



Editör: TE Bilişim