Milliyetçi Hareket Partisi Bor İlçe Başkanı Mustafa Tecimer yaptığı açıklamada, “ Geçtiğimiz hafta sonu Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Başkanı ve Genel İdare Kurulu Üyeleri İlçemize ziyaret gerçekleştirmişlerdir. Sayın Genel Başkanımızın Bor İlçemizde gördüğü ilgi ve sevgiyi , İlçemizin Türk Siyasetindeki önemli yerini konuşmalarında Borlu hemşerilerimizle paylaşmıştır. Ankara’ya gittikten sonra da gerek Sn. Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli , gerekse Genel İdare Kurulu üyeleri İlçemiz halkının kendilerine gösterdikleri teveccüh ve katılımlarından dolayı hemşerilerimize bizim nezdimizde teşekkürlerini bizzat bildirmişlerdir.

MHP Bor İlçe Teşkilatı olarak Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin ziyaretleri sırasında programın miting olmamasına rağmen, parti binamızın önünü, katılımları ile miting alanına çeviren, saygıdeğer Borlulara, programa katkısı olan emeği geçen partili, partisiz bütün hemşerilerimize ve emniyet mensuplarına teşekkürlerimi sunuyorum.

Düzenlemiş olduğumuz programa hemşerilerimizin teveccühü ile birlikte, partimizin İlçemizde kuruluşundan bu güne kadar görev alan bütün ülkücü arkadaşlarımızı, dostlarımızı görmek bizleri ayrıca mutlu etmiştir. Cumhuriyetimizin kurucusunun dediği gibi “ Mevzubahis Vatansa gerisi teferruattır” düsturu ile aramızda olan dostlarımızın, Ülkemizin içerisindeki bulunduğu durumu ve önümüzdeki seçimlerin önemini, Milli Hassasiyetlere göre hepimizin hareket ediyor olması bizleri ve camiamızı son derece sevindirmiştir.

Saygıdeğer hemşerilerim,

Ülkemiz çok tehlikeli bir süreçten geçmektedir, adeta bilinçli olarak ayrıştırma ve çatıştırma politikalarına şahitlik yapıyorsunuz. Son günlerde güneydoğu illerimizde hatta yanı başımızdaki Adana ilinde bölücü örgüt üyeleri tarafından sokaklar savaş alanına çevrilmiş, kurtarılmış bölgeler ilan edilmiş, örgüt üyeleri tarafından yollar kesilerek kimlik kontrolleri yapılır hale gelmiştir.

Ülkemizin Doğusundaki bu kalkışma faaliyetleri devam ederken, Batı farklımıdır…

Mevcut, teslimiyetçi, güdümlü hükümet, balyoz davası gibi malzemeler ile mağdurları oynamak, internet sitelerini bile basarak baskı ve korku salmak, gereksiz tartışmalar ve uygulamalar ile sizin gündeminizi değiştirmek, çalmak çabasındadır.

Oysa Borlunun gündemi işsizliktir… Evine ekmek götürme çabasıdır… Çocuğuna harçlık temini çabasıdır… Vatanını böldürtmeme çabasıdır…

Mevcut hükümet, dokuz yıldır iktidarda… Anayasal değişikliğe ve her türlü programı uygulamaya sahip milletvekili sayısı ile iktidarda… Cumhurbaşkanlığı, bütün kurumlar ve belediyeler dahil her şeye hakimler…

Fakat, Borlunun dertlerine, sorunlarına Hakim değiller…

YAŞA ve YAŞAT!... SESİMİZE SES VERİN SAYGIDEĞER BORLULAR…


Konu ile İlgili görüntülü haber

Editör: TE Bilişim