Mardin’in Dargeçit İlçesi’nde 16 Aralık akşamı Hemşerimizi Uzman Çavuş Kenan Erdem’i şehit eden PKK’lılara yönelik gerçekleştirilen operasyonda 2’si ölü 1’i yaralı ele geçen teröristlerin üzerinde, uzman çavuşa ait flaş bellek ve tabanca tesselüm belgesi bulundu.

Genelkurmay Başkanlığı resmi internet sitesinde, Dargeçit’te 16 Aralık akşamı bir otomobilden PKK’lı teröristler tarafından açılan ateş sonucu Uzman Çavuş Kenan Erdem’in şehit edilmesiyle ilgili “ Uzman Çavuş Erdem’i şehit eden teröristlerin kimlikleri belirlenerek, yakalanmaları için operasyon başlatıldığı, saldırıyı gerçekleştiren bölücü terör örgütü mensuplarının Dargeçit İlçesi kırsal alanında barındıkları yer belirlenerek 27 Aralık akşam saatlerinde sıcak temas sağlandığı ve çıkan silahlı çatışmada, biri yaralı 2'si ölü 3 PKK’lının etkisiz hale getirildiği kaydedildi.

Açıklamada etkisiz hale getirilen PKK’lıların üzerinde şehit Uzman Çavuş Kenan Erdem’e ait flash bellek ile zati tabancasının tesellüm belgesi bulunduğu belirtildi. PKK’lıların üzerinde ve çatışma bölgesinde ayrıca 1 M-16 piyade tüfeği, 5 M-16 piyade tüfeği şarjörü, 165 M-16 piyade tüfeği mermisi, 1 Kalaşnikof piyade tüfeği, 9 Kalaşnikof piyade tüfeği şarjörü, 120 Kalaşnikof piyade tüfeği mermisi, 5 kilo amonyumnitrat, 6 el bombası, 4 telsiz, 2 dürbün, 3 mutfak tüpü, 50 pil, 4 sırt çantası, 1 hücum yeleği, örgütsel doküman ile muhtelif gıda ve yaşam malzemeleri de ele geçirildi.

TERÖRİSTLERİN ÖLDÜRÜLMESİNİN ARDINDAN HAKKARİ ve YÜKSEOVA KARIŞTI…

Mardin'in Dargeçit ilçesi kırsalında önceki gün yaşanan çatışmada bir PKK terör örgütü üyesinin yaşamını yitirmesi ve iki gündür ilçede yaşanan hava hareketliliğini protesto eden grubun eylemi sürüyor. Olayların başlaması üzerine ilçe merkezinde geniş güvenlik önlemleri alınırken, esnaflar da kepenklerini indirdi. İlçe Merkezindeki Cengiz Topel Caddesi barikat kurularak trafe kapatıldı, yol üzerinde ateş yakıldı, polis ekiplerine ve banka ATM lerine saldırıldı. Aynı türde olaylar Hakkari İlinde de meydana geldi.
Olaylar gazete ve internet sitelerine böyle yansıdı.

 
HAKKARİ , YÜKSEKOVAda BUNLAR YAPILDI NİĞDE’de NE YAPILDI?

Hakkari ve Yüksekova daki olaylar, başkaldırma provaları, ne için yapıldı, Niğdeli Şehidimiz Kenan Erdem’i hunharca katledenlerin öldürüldüğü için yapılıyor. Bir zamanlar pkk lı teröristlerin leşleri aileleri tarafından dahi alınamaz, cenaze töreni yapılamazdı. Bu gün PKK’lı katillerin öldürülmesini protesto edebiliyorlar, esnaf kepenk kapatıyor, polisler taşlanıyor, çevreye zarar veriyorlar, adeta ayaklanma provoları gerçekleştiriliyorlar. Sokaklar böyle, Meclis ise İKİ DİL, ÖZERKLİK  Alıştırmaları ile meşgül!

Peki Niğde’de Cenaze günü ne oldu… Sadece Borhaber.net sitesinin gözünden kaçmayan ve haberin içeriğinde yer alan konu hakkında kim ne yazmış… Buraya Tıklayın











ŞEHİDİMİZE YAPILAN TÖREN HABERİMİZ İÇİN TIKLAYIN...




Editör: TE Bilişim