Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri ve AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen,  Niğde Üniversitesi bünyesinde bulunan TEKNOPARK’a  2016  yılı ödeneğine 4 Milyon 300 Bin TL ilave ödenek aktarıldığını söyledi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yatırım programında yer alan Niğde ÜniversitesiTeknoloji Geliştirme Bölgesi’nde kullanılacağını belirten AK Parti Milletvekili Özegen; şehrimize teknoloji alt yapısı gelişecek AR-GE çalışmaları hız kazanacak ve sanayi üniversite işbirliği ile birçok istihtam alanı açılacak” dedi.


“Teknoloji günümüzde bir alanın gelişmesinde önemli pay sahibi” diyen TBMM İdare Amiri ve AK Parti Niğde Milletvekili Özegen; “Ülkemizde olduğu gibi ilimizdede bu alanın gelişmesi için elimizden geleni yapmaktayız” şeklinde konuştu.


TBMM İdare Amiri ve AK Parti Milletvekili Erdoğan Özegen, ülkemizde yapılan tüm yatırımlarin  ilimizin de yararlanması için takipçisi olduklarını ve takipçisi olmaya da devam edeceklerini belirtti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri ve AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, Yapılan yatırımların hız kazandırılması ve geleceğe yönelik projelerin gerçekleşmesi Niğde’nin vizyonunu değiştireceğinin de altını çizdi.


Üniversite işbirliği ile tamamlanacak TEKNOPARK’ın üreteceği ürünün Niğde için sanayi atağına dönüşeceğine inandığını belirten Özegen; “Niğdemizin gelişimi için gece gündüz demeden elimizden gelenin en iyisini yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.


Editör: TE Bilişim