Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri ve AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, her fırsatta Niğde köylerinde vatandaşlarla birlikte olmaya devam ediyor.

Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri ve Ak Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen Altunhisar ilçesine bağlı Ulukışla köyünde muhtarların düzenlediği birlik ve beraberlik programında bir araya geldi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri ve  Ak Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen Altunhisar ilçesine bağlı Ulukışla köyünde muhtarların düzenlediği birlik ve beraberlik programında bir araya geldi.


Her fırsatta Niğde’de olan vatandaşların sıkıntılarını ve önerilerini dinleyen Özegen, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna, Altunhisar Belediye Başkanı Erdal Sarı, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat ve Altunhisar İlçe Başkanı Şener Tosuner ile birlikte Altunhisar Ulukışla köyü muhtarları ile bir araya geldi, Altunhisar Şehitliği ve Altunhisar İlçe Emniyet Amirliğini ziyaret etti.



Altunhisar muhtarlarının düzenlediği birlik programının önemini belirten Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri ve AK Parti Niğde Milletvekili Özegen; “Öncelikle beraberliğimizin güçlenmesi için bu programı organize eden ve emeği geçen muhtarlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

“Milletimize hizmetin ilk halkası olan siz değerli muhtarlarımızla böyle güzel bir ortamda beraber olmak bizleri mutlu etti” diyen Milletvekili Özegen; “Bu zamana kadar sizlerle hep birlikte hareket ettik bu günden sonrada sizlerle her fırsatta birlikte olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri ve AK Parti Niğde Milletvekili Özegen; “Milletimize hizmeti sizlerle birlikte getireceğiz. Sizler sorumlu olduğunuz köyün ve mahallenin sorunlarını ve sıkıntılarını en iyi bilenlersiniz çözüme en hızlı ve en etkili biçimde sizler sayesinde ulaşırız. Allah birliğimizi ve dirliğimizi hiç bozmayacak inşallah” dedi.

Altunhisar ilçesinin Ulukışla köyünde Vatandaşlarla bir süre sohbet TBMM İdare Amiri ve AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, Yeni düzenlenen ve şehitlerimize yakışır hale getirilen Altunhisar şehitliğini ziyaret ettikten sonra Altunhisar İlçe Emniyet Amirliği polislerinin polis haftalarını kutladı.

Editör: TE Bilişim