Ziyaretinde vatandaşlarla sohbet eden Emrah Özdemir ve eşi Duygu Özdemir, bu alana yapılacak yeni projenin detaylarını da anlattı. Kent Park ve Macera Park olarak planlanan projelerinden bahseden Özdemir, Akkaya Barajı için yapılan arıtmanın tamamlanması ile birlikte , hem Akkaya Barajı etrafına yapılacak düzenleme hem de Niğdelilerin nefes alabilecekleri muhteşem bir park yapacaklarını belirtti.

Özdemir proje hakkında; ‘’Niğde halkının nefes alabileceği yeşil alanları artırıyoruz. Projelerimiz insan odaklı olacak. Şehrin merkezine yapacağımız Merkez Millet Bahçesi, Kent Ormanının bulunduğu bölgeye yapacağımız Kent Park, Kayaardı Bölgesine yapacağımız Kayaardı Park ile vatandaşlarımız rahat bir nefes alacak ve sevdikleriyle zaman geçirebilecekler. Kent Ormanında piknik yapan hemşerilerimizi ziyaret ettik ve projelerimizden bahsettik.
Kent Ormanı’nın Akkaya Barajına yakın olan kısmına yeşillikler içerisinde, herkesin aileleriyle birlikte sosyal ve sportif aktivitelerini gerçekleştirebilecekleri her yaşa hitabeden Kent Park yapacağız. Aynı bölgemize, gençler ve çocuklarımız için tırmanış duvarının, tırmanış kulelerinin bulunduğu, fitness alanları olan, paintball oynayabilecekleri, kuru havuz ve oturma alanları olan muhteşem bir Park yapacağız. Bizler insanımızı önemsiyoruz. İhtiyaç duydukları herşeyin en güzelini hayata gerçirmek için çalışacağız. Bize güvenen, desteğini esirgemeyen halkımızı asla mahcup etmeyecek, aldığımız sorumluluğun bilinci ile hareket edeceğiz.’’ dedi


 
Editör: TE Bilişim