MHP Niğde İl Başkanı Hakan Er, haftalık değerlendirme açıklamasında partisinin Niğde’de tüm noktalarda aktif çalıştığını belirterek, genel siyaseti, yerelle buluşturarak , milliyetçi iktidar kurulacağını ifade etti.

 

Haber- Foto: Gökhan ÖZBEK / TyN HABER

Milliyetçi Hareket Partisi kadroları, Niğde’de aralıksız çalışmalarına devam ediyor. Kadın Kolları’nın hafta içi 1500’ü aşkın hikaye kitabını ihtiyaç sahibi köylü öğrencilerle buluştururken, İl Başkanı ve yönetimi esnaf ziyaretleriyle Niğde’de ses getirmeye devam etti.

 

1500 Kitap Öğrencilerle Buluştu…

MHP Niğde Kadın Kolları’nın organize ettiği “Bir Kitapta Sen Okut Kampanyası” çerçevesinde toplanan 1500’ü aşkın hikaye kitabı Kadın Kolları’ndan sorumlu İl Başkan Yardımcısı Nesrin Ergin’in direktörlüğünde köylü öğrencilere hediye edildi.

Ergin yaptığı açıklamada; “Partimiz için en önemli gerçek eğitimdir. İhtiyaç sahibi öğrencilerin eğitimlerine katkı sunmak, elimizden geleni yapmak için kadınlar olarak 1500 yakın hikaye kitabı topladık. Bir Kitapta Sen Okut Projesini adını verdiğimiz etkinlikle ilimizdeki çeşitli köy okullarına dağılarak, kitapları öğrencilere hediye ettik” dedi.

 

Esnaf MHP Diyor!

MHP Niğde İl Başkanı Hakan Er ve yönetimi ise koordineli şekilde Niğde’de esnaf ziyaretlerine devam ederek, çalışmalarını halka anlatmaya devam ediyor. Esnafın sorunlarını dinleyen MHP’liler, partilerinin çözüm alternatiflerini vatandaşla buluşturmaya devam ediyor. İl Başkanı Hakan Er konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Partimizin genel stratejisi, milliyetçi Türkiye’dir. Bu stratejiye uygun olarak Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin belirlediği genel politikaları, yerele ulaştırarak, vatandaşımıza umut olmaya, MHP’nin varlığının her daim yanlarında olduğunu hissettirmeye devam ediyoruz. Bizler bu davaya inanmış, bu dava için elinden geleni yapmaya ant içmiş kadrolar olarak, ilk seçimlerde mutlak MHP üstünlüğü için çalışmaya devam edeceğiz!” dedi.

 

Öğretmenler Gününde Sendikalara Ziyaret…

24 Kasım Öğretmenler Günü dolaysıyla yayınladıkları yazılı mesajla öğretmenlerin sorunlarına dikkat çeken MHP İl Başkanı Hakan Er; “Milliyetçi Türkiye’nin hiç kuşkusuz mimarları öğretmenlerimizdir. Öğretmenlerimizin özlük hakları olsun, sosyal hakları olsun sorunlarını en iyi şekilde bilmekte, iktidara bu konuda yol gösterici çözümler üretmekteyiz. Bizler eğitimin tüm sorunların üstesinden geleceğine inancımız tamdır. Bu yüzden partimiz eğitim konusunda atılan her türlü adımın takipçisidir” dedi.

MHP Kadın Kolları’na mensup kadınlarda , Eğitim-İş, Türk Eğitim-Sen ve Eğitim Sen’i ziyaret ederek Öğretmenler Gününü kutladılar.

 

Başbuğumuz Yol Göstermeye Devam Ediyor!

MHP Niğde İl Başkanı Hakan Er, 25 Kasım 1917’de dünyaya gelen partilerinin kurucusu Alparslan Türkeş’in doğum günü dolaysıyla yaptığı açıklamada; “Alparslan Türkeş bizim için sadece bir parti önderinin ötesinde fikirleriyle geçmişten geleceğe ışık saçan bir mihenk taşıdır. Türk ve İslam dünyasının tartışmasız en büyük fikir ve eylem adamıdır. Böylesine kutsal bir davanın kurucusu olan Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in yolundan gitmek bizlere onur verir. Elbette ağır sorumluluklar gerektirir. Tüm ömrünü ülkücülük davasına harcamış başbuğumuzun takipçisi olmak, bu bayrağı daha da gür dalgalandırma nedenidir. Rahmetli Başbuğumuz’un 95. Doğum günü bizler için şan, şeref ve mutluluk kaynağıdır” dedi.

 

Kerkük’ Dikkat!

MHP İl Yönetimi adına gündeme ilişkin konular hakkında vatandaşlara bilgi veren İl Başkanı Hakan Er, “Gazze konusunda hükümetin gösterdiği hassasiyeti Kerkük konusunda göstermesini beklerdik. Zira ata toprağımız Kerkük’te çapulcu ve peşmerge işgali Türkmen kardeşlerimize kan kusturuyor. Tüm dünyanın gözleri önünde emperyalist bir paylaşım yapılmak isteniyor ve Türkleri yok sayıyorlar. Türk hükümetinin ve devletinin garantörlüğü altında yaşam bulan Türkmen kardeşlerimizi yalnız bırakma lüksüne sahip değiliz. Bu yüzden dış politikamızda acilen Türkmen siyasetini belirlememiz ve Kerkük’te kırmızı çizgiler oluşturmamız gerekiyor. Bu konuda Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin açıklamaları tüm muhataplarca dikkate alınmalı ve vakit geçirmeden uygulanmalıdır!” dedi.

 

 

Editör: TE Bilişim