TBMM’nin ara verdiği dönemde çalışmalarını Niğde’de sürdüren AK Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin; Kurum ziyaretleri, STK ziyaretleri ve esnafları ziyaret ederek, vatandaşlarla iç içe olmaya devam ediyor.

Her fırsatta vatandaşın yanında olmaya çalışan Milletvekili Gültekin: “Niğde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Kurumun çalışmaları hakkında İl Müdürü Alper Lütfi Göncü’den bilgi alan Gültekin: “Niğde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğümüzü ziyaret ederek; Niğde'mizde yürütülen Kültür ve Turizm çalışmaları hakkında bilgi alış verişinde bulunduk. Niğde'mizi kültür ve turizmde marka şehir haline getirmek için hep birlikte çalışacağız. Müdürümüze yeni görevinde muvaffakiyetler diliyorum.” Dedi. 

Niğde İl Müftülüğü ‘nü de ziyaret eden Gültekin İl müftüsü Osman Ayas’tan kurumun çalışmaları hakkında bilgi aldı. Pandemi süresince ‘Vefa Sosyal Destek Grupları’nda görev alan müftülük personeline teşekkür eden Gültekin, Müftümüze ve tüm din görevlilerimize vazifelerinde kolaylıklar diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Tarım şehri Niğde’miz için çalışıyoruz diyen Milletvekili Gültekin: “ Niğde Ziraat Odası Başkanlığımızda; Ziraat Odası Başkanımız Veli Kenar, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanımız Murat Soylu, Süt Üreticileri Birliği Başkanımız Ahmet Demirkoparan ve Tarım İl Müdürümüz Asım Baş ile bir araya gelerek ilimizin tarım ve hayvancılık konuları üzerine istişarelerde bulunup, Başkanlarımızın taleplerini dinledik.  AK Parti olarak her zaman çiftçilerimizin ve üreticilerimizin yanında olduk diyen Gültekin, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN liderliğinde çiftçilerimizin, üreticilerimizin ve tüm vatandaşlarımızın sorunlarını çözüme kavuşturana kadar yılmadan yorulmadan çalışmaya, üretimi ve kalkınmayı desteklemeye devam edeceklerini söyledi.

Yine her fırsatta çarşı esnafımızı ziyaret ederek çaylarını içiyor hem ilimiz adına hem de ülkemiz adına istişarelerimizi yapıyoruz. Hemşerilerimizle iç içe olmak hem çok keyifli hem de sorunları anında çözmemizi sağlıyor” dedi.

Editör: TE Bilişim