MHP Niğde Milletvekili Adayları Bor İlçesinde sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmeye devam ediyorlar.

Bor İlçesinde bazı esnaf ziyaretleri ve Türk Harb-İş Sendikası Bor Şubesini ziyaret eden MHP’li adaylardan Hikmet Bekil ve H.Hüseyin Alınak’a, İl Başkanı Şakir Sevdi, Mhp’li İl Genel Meclis ve bazı Belediye Meclis Üyeleri de eşlik etti. 
Türk Harb-İş Sendikası Bor Şubesinde Sendika Başkanı Ali İhsan Daş ve işçilerle görüşme yapan adaylar onların sorunlarını dinledi. Milliyetçi Hareket Partisi Seçim Beyannamesinde yer alan işçi, işveren ve sendika konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

Türk Harb-İş Sendikası Bor Şube Başkanı Ali İhsan Daş ; Hükümetin 221 bin işçiyi ilgilendiren toplu iş sözleşmesinin Ocak ayından bu güne kadar sonuçlandırılmamasından, toplu sözleşmenin seçim sonrasına atılmasından ve maaşlarından kesilen verginin yüksekliğinden şikayet etti.

MHP Milletvekili adayı H.Hüseyin Alınak, MHP’nin seçim beyannamesinde vergi oranlarının % 10’a indirileceği ve iş, işçi, işveren konularında seçim beyannamelerinde yer alan konuları işçilere anlattı. Sendikacılığın 1980 lerden buyana sürekli kan kaybettiğini de belirten Alınak, MHP iktidarında iş-işçi-işveren ilişkisi ve haklarının Avrupa standartlarına getirileceğini belirterek işçilerden destek istedi.

Sendika binasında işçilere hitaben bir konuşma yapan Hikmet Bekil ise ; Niğde geneline baktığımızda adaylar açısından Bor için ayrı bir şans var. Bor ilçemizin iki milletvekili şansı var. 2. Milletvekilliğine en yakın parti Niğde geneli ve Bor ilçemizde halkın partimize ve bizlere gösterdiği teveccüh, destekten dolayı çok net görüyoruz ki 2. Milletvekilliğine en yakın parti MHP olduğu görülmektedir. Dedi.

MHP’siz Meclis isteniyor.
CHP, BDP ve AKP Elele verip Anayasayı değiştirecekler.

Hikmet Bekil konuşmasının devamında ; “Milliyetçi Hareket Partisine çok ciddi tezgahlar uygulanıyor. MHP’yi meclis dışına itme, MHP’siz meclis çabaları var, bunu başaramayacaklar, bundaki amaçları anayasayı değiştirmektir. Sivil darbeye doğru giden bir Türkiye ile baş başa kalacağız. Bir daha anayasayı değiştirecek şekilde bir çoğunlukla gelirlerse, Allah korusun bu Türkiye’nin son seçimi olacaktır. CHP , BDP ve AKP yaptıkları anayasa ile belediyelere özerklik verecekler, ana dilde eğitim, anayasanın değiştirilemez maddeleri olan dili, bayrağı ve yönetim şeklini değiştirme teşebbüsünde bulunacaklar. Bunu daha önceden Başbakan çeşitli kereler dile getirmişti zaten, en son Hakkari mitinginde de CHP lideri Kılıçdaroğlu Belediyelere özerklik vereceklerini açıkladı. Bu korkunç bir ifadedir, kabul edilebilecek bir ifade değildir. Bu oyunu millet olarak bozmamız lazım” dedi.

Video tanıtım amaçlıdır
Editör: TE Bilişim