Eczacılar günü nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi  ve  Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Başkanlıkları Eczacılar Gününü kutladı. 


MHP Kadın Kolları Başkanlığı üyesi bir grup bugün Eczacılar Günü nedeniyle Niğde'deki eczaneleri ziyareyet ederek eczacı ve çalışanlarının Eczacılar Gününü kutladı. Beraberinde götürdükleri hediyeler ile eczacıları ziyaret eden MHP Kadın Kolları adına yapılan açıklamada; Eczacılar günü nedeniyle yaptığımız ziyaretlerde Eczacıların bir çok sıkıntılarını dinledik. Ne yazık ki, eczacı  toplum sağlığı görevini yerine getiremiyor. Eczaneler aracı değil, Devletin vatandaş üzerine yıktığı muayene katkı payının tahsilatını eczacıların üzerine bıraktılar. Vatandaş ve Eczacı arasında bu tahsilattan dolayı sıkıntı yaşanıyor. Yine ilaç fiyat farkları vatandaşları da eczacılarımızı da sıkıntıya sokan bir başka konu. MHP iktidarında eczacı gerçek görevini yapacaktır"dedi 


Diğer yandan,  Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Erhan Adem ve  Kadın Kollarından oluşan bir heyet yanlarına aldıkları çiçeklerle Bor ve Niğde'de eczacıları ziyaret ederek Eczaneler gününü kutladılar. 








Editör: TE Bilişim