Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Teşkilatı çalışmalarına aralıksız devam ederken, çalışmalara daha da hız vermek ve bu birlikteliğe güç katmak için bir birlik beraberlik yemeği verdi.


Merkez İlçe Başkanı ve Yönetim kurulunun eşleri ile birlikte katıldığı yemeğe yoğun bir katılım oldu. Merkez İçe Teşkilatı’nın neredeyse eksiksiz olarak iştirak ettiği yemekte Milliyetçi Hareket Partisi’ne emek vermiş ve halen çatısı altında yer alan bazı misafirlerde ağırlandı.


Yönetim kurulu eşleri ise, gerçekleşen bu kaynaşma yemeğinde birbirleri ile hoş sohbetler kurarak tanışma fırsatı bulurlarken ortaya oldukça samimi bir görüntü çıktı.

MHP OLARAK, ÜLKEMİZ İÇİN ÇALIŞMAYA SÖZ VERDİK!

Yemekte birde konuşma yapan MHP Merkez İlçe Başkanı İmdat Yağmur, bu birlikteliğin partiye ve teşkilata güven verdiğini belirterek “Bundan sonra dün de olduğu gibi çalışmaya azami olarak devam edeceğiz. Bu tür programlar yaparak kendi içimizde istişarelerimizin yanı sıra hanımefendileri de sık sık göreceğiz.  Çünkü her başarılı erkeğin arkasında bir kadın olduğunu hiçbir zaman unutmuyoruz. MHP Merkez İlçe Teşkilatı olarak Milliyetçi Hareket Partisi’nin büyümesi güçlenmesi ve bundan da oldukça olumlu neticeler alabilmesi için çalışmalarımız devam edecek. İleriki günlerde sürekli yapılmak üzere çeşitli programlarımız ve çalışmalarımız olacak. Bizler MHP’ye gönül veren herkesin üzerinde yaşadığımız bu ülkenin iyi olan her şeyi  hak ettiğine inanıyoruz ve bu yüzden dolayı da ne gerekiyorsa yapmaya hazırız ” dedi.



Editör: TE Bilişim