12-14 Şubat tarihleri arası Ankara Kızılcahamam’da toplanan MHP İl Başkanları, 2014’de yerel seçimlerde tüm belediyelerin MHP’li olacağına söz vererek, partili-partisiz herkesi 3 hilal bayrağı altına davet ettiler.

 

Haber- Foto: Gökhan ÖZBEK / TyN HABER

Türkiye’de siyaset Şubat ayında ısınmaya devam ediyor. MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli önderliğinde toplanan İl Başkanları 2013’de genel parti stratejilerini masaya yatırılarak 2014 seçimlerinde izleyecekleri yol haritasını çıkardılar.

Toplantıya 12 Şubat günü Kızılcahamam’a gelen MHP Niğde İl Başkanı Hakan Er, burada bulunan diğer il başkanları ile deneyim paylaşımında bulundular.

Toplantı aralarında Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, Kadın Kolları Genel Başkanı Şennur Şenel’le de görüşen Er, Niğde teşkilatlanmasının genel hatları üzerinde bilgi verdi.

Basına kapalı gerçekleşen toplantıda MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli il başkanlarının seçim bölgelerindeki siyasal durum analizi yapılırken, 2013-2014 yıllarında dikkat edilmesi gereken temel yönelimler konusunda uyardı.

MHP Niğde İl Başkanı Hakan Er yaptığı kısa açıklamada; “Burada sayın Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli Önderliğinde toplanarak, kararlı ve dik duruşumuzu bir kez daha sergiledik. Şubat ayında yaptığımız bu toplantı partimizi, iktidara taşıyacak somutlaşmış kararlar bütününün adıdır. Partimizin 2011 seçimlerinden sonra kazandığı ivme, artık parti binalarımıza sığmamakta, mücadelemiz bir aşama daha gelişerek, milletimizin bağrında yapılmaya başlamıştır. 44 yıl önce başlayan bu kutsal yürüyüş, bugün sonlandırdığımız toplantı ile yeni bir boyut kazanmıştır. Teşkilatlarımızın hepsi bir biri ile dayanışma içinde, çözüm üreterek partili-partisiz her milliyetçi fikre sahip insana kucak açarak yoluna devam etmektedir.” Dedi.

Toplantının ilk günü Ülkücü Şehitler Anıtına MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli ile ziyaret eden MHP Niğde İl Başkanı Hakan Er, ziyaretle ilgili kısa bir değerlendirme yaparak; “Bu dava da beş bini aşkın şehidin kanı henüz kurumamışken, kimse bizlerden hassasiyetlerimizden vaz geçmememizi beklemesin. Partimizin herkese kucak açtığı aşikardır. Bu kadar şehidi olan kutsal bir davada insanların tercihsiz kalmama lüksü yoktur. Bizler milletimizin yegane tercihi olma noktasında yoğun çaba sarf ediyoruz” dedi.

Toplantının kapanışında MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli ile Başkanlık Divanı üyeleri il başkanları ile görüşerek, bölgelerinde ki çalışmalar konusunda başarılar diledi.


















 


Editör: TE Bilişim