Niğde ve Kemerhisar’da sürdürdüğü sıradışı seçim çalışmaları ile dikkat çeken CHP Kemerhisar Belediye Başkan AdayıBeytullah Kirazcı, hafta sonu Kemerhisar’daSeçim İrtibat Bürosu açılışını gerçekleştirdi.

 

Törene; Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ünal Baykan, Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Milletvekili Doğan Şafak, Merkez İlçe BaşkanıAtilla Soylu, Niğde Eski Belediye Başkanı Ahmet Oğuz Özmen, CHP Niğde Belediye Başkan Adayı Fahri Eker,Bor İlçe Başkanı Erdal Gevrekçi, Bor Belediye Başkan Adayı Ekrem Soylu, Niğde Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, Bor İl Genel Meclisi Adayları, Belediye Başkanları, Belediye Başkan adayları, CHP Kemerhisar Belde Başkanı Mümtaz Hıraman, Gaziler Derneği Başkanı Ramazan Yıldız, Sivil Toplum örgütleri ve sendika temsilcileri ile Kemerhisarlılar katıldı.

Coşkulu bir kalabalığın katıldığı tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Kemerhisarlı çocuklar andımızı okuyarak törene manevi bir atmosfer kattılar.

CHP Kemerhisar Belde Başkanı Mümtaz Hıraman,Kemerhisar’ın 3 binden fazla göç verdiğini bunun Kemerhisar için büyük bir kayıp olduğunu belirterek,  Kemerhisarlı emeklilerimize sesleniyorum birinci ikametinizi Kemerhisar’a getirin ve memleketinize sahip çıkın çağrısında bulundu.

Törende konuşan CHP Niğde İl Başkanı Ünal Baykan; Kemerhisar’ın iki dönemdir iktidara susadığını bunada artık yeter demenin zamanı geldiğini söyleyerek, “İnsanları sürekli korku içinde tutarak, meclisimizde bunların yaptıkları haksızlıklara, hırsızlıklara ve yolsuzluklara karşı çıkaracakları kanunlara karşı durduğumuz için Milletvekillerimize saldırıyorlar. Bu gün Niğde Milletvekilimiz Doğan Şafak’ın sağ salim aramızda olmasına seviniyorum. Artık armudun sapı üzümün çöpü demenin zamanı geçti. Hep birlikte Kemerhisar’aBeytullah Kirazcı’yı seçerek Kemerhisar için hazırladığı projeleri hayata geçireceğine kefilim” dedi.

 

MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK

CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak; Yolsuzluklara, hırsızlıklara ve haksızlıklara, bölünmeye karşı arkadaşlarımızın verdiği mücadele devam ediyor. Bu ülkenin parasını kanımızın son damlasına kadar korumaya söz veriyoruz. Bu ülkeyi soydurtmayacağız, böldürtmeyeceğiz diyerek son günlerde Türkiye gündemine göndermede bulundu. “Hükümetin, vatandaştan aldığı vergileri halka hizmet için kullanması gerekirken, hükümet halk adına bu paraları kullanma yerine ambarlarsa, mahzenlerde, arabalarda ve ayakkabı kutularında buluyoruz bu paraları ve üzülüyoruz. Bizlere dine inanmıyor diyen insanlar dini kullanarak bu ülkeye ne kadar zarar verdiklerini hepimiz izliyoruz. Ülkemizin Başbakanımız kriptolu telefonlarımızı bile dinlemişler diyerek inkâr etmiyorlar” dedi.

Fethullah Gülen ile ilgili olan konuya da değinen Şafak; “Polis, askeriye, Milli Eğitim kuşatıldı dedik siz dindar gençlik istemiyorsunuz darbecisiniz dediler. Şimdi ne oldu da Fethullah Gülen’i CHP’li yaptı. Öküz öldü ortaklık bitti” diyerek gündemle ilgili konulara da değindi.

 

SAHİPSİZLİK KEMERHİSARIN KADERİ DEĞİLDİR

CHP Kemerhisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Kirazcı; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu genç Türkiye Cumhuriyeti’nin muassır medeniyetler seviyesine ulaşması için, Kemerhisar halkı Cumhuriyetimizin kuruluşundan bu yana, binin üzerinde öğretmen yetiştirerek memleketimizin ilim ve irfan ordusunun kurulmasına katkıda bulunmuştur. Ülkemizin bilim ve teknoloji alanında gelişmesi için çeşitli dallarda çok sayıda mühendis ve teknisyen, ülkemizdeki sağlık sorunlarına çare olmak için yüzlerce uzman doktor ve hemşireyi yetiştirmesi ile gurur duyan bir belde olmuştur. Peki, nasıl olurda böyle kültürel ve tarihsel mirasın sahibi Kemerhisar halkı sahipsiz kalır. Yoksulluk ve çaresizlik, Kemerhisar halkının kaderi olur?” diyerek gün geçtikçe geriye doğru giden Kemerhisar’ın kaderinin değişme vaktinin geldiğini vurguladı.

Kirazcı; “Kemerhisar’ın başkanı Kemerhisar’da yaşamalı ve Kemerhisarlıyı anlamalıdır. Sayın Başkanımız İbrahim Ünal’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim. Sağ olsun yol yaptı ama üzerinde yürüyecek insan bırakmadı.2004 Yılında nüfusumuz 8.331 iken bugün nüfusumuz 5.243’e düştü. Bu gidişe dur demezsek köy olacağız.Bizleri birleştirip bütünleştirecek büyük bir atılım hamlesinin fitilini ateşleyecek yeni bir sisteme, yeni bir yönetime ve yeni bir kadroya ihtiyacımız var. Bu seçim Kemerhisarımızın tarihi için, geleceğimiz için gerçek bir dönüm noktası olsun” diye konuştu.CHP Kemerhisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Kirazcı Kemerhisarlılardan dedikodulara inanmamalarını ve Kemerhisar’ın geleceği için tek vücud olmak gerektiğini de vurguladı.

Konuşmaların ardından projelerin anlatıldığı sinevizyon gösterisi yapıldı. Seçim bürosu açılışında kurbanlar kesilerek dualar edildi. Açılışa katılan vatandaşlara ve misafirlere sıcak lokma tatlı ikram edildi. Açılış öncesi vatandaşlara on iki sayfadan oluşan proje gazetesi ve çocuklara balonlar dağıtıldı.

 

 

Editör: TE Bilişim