AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, beraberindeki partililerle birlikte esnaf ve halk ziyaretleri gerçekleştirdi. Kavaklıoğlu Niğde il merkezinde Eski Terminal Caddesi üzerinde ve Bor ilçesinde esnafla buluştu. Ayrıca kıraathaneleri de ziyaret ederek vatandaşlarla uzun uzun sohbet eden Kavaklıoğlu vatandaşlardan kendisine iletilen sorunları da dinledi.


   Sık sık Niğde’de vatandaşlarla iç içe olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Kavaklıoğlu şunları söyledi: “Vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz, ancak bu sadece selamlaşmak değil. Ankara’ya döndüğümüzde bu ziyaretler bize yol haritası ve ev ödevi oluyor. Sıkıntılar hep aynı konular üzerinde odaklanıyor. Bizde sıkıntıları gidermek için çabalamaya devam edeceğiz. Biz AK Parti ailesi olarak vatandaşı seçimden seçime hatırlayanlar değiliz. Her fırsatta Niğde’deyiz sürekli vatandaşlarla biraraya geliyoruz. Niğde’de olmaktan, Niğde insanın samimiyetini paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.

   Esnaf ziyaretlerinde Milletvekili Kavaklıoğlu’na, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Merkez İlçe Başkanı Latif Güngör, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Bor İlçe Başkanı Yavuz Ergun, Merkez İlçe yönetim kurulu üyesi Naci Kaya, Bor İlçe yönetim kurulu üyeleri Ramazan Dokuz ve Fahrettin Anıl eşlik etti.







Editör: TE Bilişim