Haziran 2011 Genel Seçimlerinde MHP Niğde 1. Sıra Milletvekili adayı Hikmet Bekil, bir teşekkür mesajı yayınladı.  




 
Bekil Mesajında şu görüşlere yer verdi.
 
2011 yılının Haziran ayında yapılacak 24. dönem milletvekilliği genel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Niğde milletvekili birinci sıra adayı olarak teşkilatlarımızın ve Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin teveccühleri doğrultusunda yarışacağımız için son derece mutluyum.
 
Bizlere bu şerefli görevi layık gören başta Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli olmak üzere dualarını ve desteklerini esirgemeyen tüm teşkilatlarımıza, ülküdaşlarımıza ve Niğdeli hemşerilerimize saygı, selam ve şükranlarımı sunuyorum.
 
İl başkanlığı görevimden istifa ederken söylediğim gibi bundan böyle Allah nasip eder ve seçimi kazanırsak şunu herkes iyi bilsin ki:
ü Milletvekilliği bizim için bir paye değil halka ve HAKK’a hizmet etmek için bir araç olacaktır.
ü Kapımız dün olduğu gibi bundan sonra da herkese açık olacaktır.
ü Öncelikle yüce milletimizin ve şanlı Türkiye Cumhuriyeti devletinin menfaatleri için Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin önderliğinde diğer milletvekili arkadaşlarımla birlikte var gücümüzle çalışacağız.
ü Partilimiz olsun olmasın bütün Niğdelilerin Ankara’daki sesi olacağız.
ü Bu yolda yüce Allah’tan rahmet ve bereketini, siz hemşerilerimizden de desteklerini ve hayır dualarını esirgememelerini diliyorum.
 
Bu seçimlerin diğer seçimlerden çok daha önemli bir seçim olduğu muhakkaktır. Çünkü İmralı Canisinin açıklamaları, terör örgütü ve yandaşlarının çirkin hezeyanları, hemen her fırsatta ekmeğini yediği suyunu içtiği, okulunda eğitimini gördüğü hatta Meclisinde Milletvekili unvanını taşıdığı devletine başkaldıran, bin yıllık kardeşliğimizi ortadan kaldırmayı amaçlayan söylem ve eylemleriyle bölme çabalarına yenisini ekleyenlere ve onların hamiliğine soyunan AKP zihniyetine arzuladıkları fırsat tanınmamalıdır.
 
AKP’nin kontrollü gerginlik ve tahrik siyasetinin neden olduğu kutuplaşma toplumun her tarafını sarmış ve her kesime sirayet etmiştir. Böylesi bir dönemde aziz milletimiz kendi geleceğiyle ilgili tercihini yapacak ve kesin hükmünü verecektir. Bu haliyle önümüzdeki süreç Türkiye Cumhuriyeti ve Türk milleti için hayati bir dönüm noktası olacak ve ihanetin belinin kırılması için de tarihi bir fırsat sunacaktır.
 
Açılım denilen yıkım projesiyle, Türkiye’yi tasfiye etmeye ve Türk milletini dağıtmaya adeta kararlı olan Başbakan ve yol arkadaşları sabırları taşırma noktasına kadar getirmişlerdir. Teröre boyun eğen, teröriste sevimli görünmeye çalışan, İmralı canisiyle karanlık odalarda pazarlık yapan, Habur’da PKK’lı hainlere karşılama törenleri düzenleyen ve Hizbullah militanlarını serbest bırakan AKP hükümetiyle gidilecek bir yol, varılacak bir hedef artık kalmamıştır.
 
Başbakan Erdoğan’ın Libya’dan Filistin’e kadar, bu ülke vatandaşlarının emniyet ve huzurlarının sağlanması için iki de bir sahte de olsa çıkışları biliniyorken, bölücülük ve terör kuşatması altında bulunan Türk vatandaşlarına karşı benzer yaklaşımları göstermemesi samimiyetsizliğinin ve kafasının nerelerle meşgul olduğunun açıkça kanıtıdır.
 
PKK’lı canilerin yuvalandığı ve himaye edildiği Irak’ın kuzeyinde; sazlı sözlü sıra gecelerine katılan Başbakan’ın, Ankara’nın şerefini Erbil’de yerlere düşürdüğü ayan beyan ortadadır. Peşmerge reisine yönelik olarak; ‘muhatabımız değil, teröre yataklık yapıyor, hesabı sorulur, bana onu sormayın’ sözlerinin tarafı ve sahibi bellidir.
 
Başbakan Erdoğan’ın bu sözlerinden sonra, Erbil’in meşrulaştırılması ve Barzani’nin abilikten, kardeşliğe ve dostluğa da terfi etmesi milletimiz tarafından ibret ve nefretle hatırlanacaktır.
 
Anlaşıldığı kadarıyla AKP, 12 Haziran seçimlerinden galibiyetle ayrılması halinde peşmerge kalıntısı ve bölücü çevrelerle birlikte el ele verecek ve Türkiye Cumhuriyeti’nin içten ve dıştan çökmesine zemin hazırlayacaktır.
 
Riyakârlığın, çıkarcılığın, utanmazlığın, haksızlığın, hırsızlığın ve bölücülüğün tavan yaptığı AKP’li iktidar yılları, çok yakın bir zaman içinde son bulacaktır. Şartlara göre kılık değiştirmeyi fazilet diye yutturan ikiyüzlü ve istismarcı AKP zihniyeti, yaptıklarının hesabını millet vicdanında ve adalet önünde mutlaka verecektir.
 
Bundan herkes emin olmalıdır!

Editör: TE Bilişim