Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Milletvekili  ve KİT komisyon üyesi Ömer Fethi Gürer   bir haftada Niğde ilçeleri, kasaba ve köylerini ziyaret etti. Bayramlaşma törenlerine katıldı.Meclis çalışmalarını anlattı. Niğde ilinin yanı sıra ülke yaşanan sıkıntıları da dile getirdi.
VEKİL GÜRER  “HÜKÜMET  KANUNLARI YAZ BOZ TAHTASINA ÇEVİRDİ.”
 
Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer hükümet kanunları sık sık değiştirerek her alanda olduğu gibi yasa konusunda da yetersizliğini göstermektedir. Kanunlar yaz boz tahtasına döndü. Meclis Bayram tatili öncesi son çıkan kanun 2011 den bugüne üçüncü kez değişiyor. Yargıtay ve Danıştay için hakim sayısı yetersiz diye 2011 ve 2014  artışa gidilmiş iken bu kez  en az sayıya çekilerek U dönüşü yapılıyor. Yasaların bu kadar değişken kılınması beceriksizlik yanında suçlarını, yanlışlarını saklamak adına yapılan düzenlemelerdir.”dedi.
 
Elektrikte Kayıp Kaçak yasası ile dürüst vatandaşın bir kez daha cezalandırıldığına dikkat çeken Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer  son aylarda engelli ve emekli aylıklarında oluşan kesintilere meclise taşıdıklarını ancak hükümetin sorunlar karşısında kulağının tıkalı olduğunu  söyledi.

NİĞDE HİÇ BİR CİDDİ SORUNU ÇÖZÜM BULMADI
Niğde  Milletvekili Ömer Fethi Gürer Niğde için seçimden önce verilen sözlerin  iktidar partisi tarafından tutulmasını istedi.-Niğde IPARD dışı bırakılarak Avrupa Birliği Kırsal Kalkınma Ajansı olanaklarından çiftçimiz yararlanamamış,esnafa verilen sözler tutulmadığı gibi her seferinde müjde adı ile uygulanmayan destekler söz verilmiş.İşçilerin taşeron sorunu çözüm bulmamış Şeker Fabrikasının kadrosuz işçileri halen bekliyor. Akkaya temizlenmemiş, Havaalanı daha temili atılmamış, TIP Fakültesi kararı alınıp uygulamada sorunları aşılmamış, Ecemiş suyu  getirilememiş,  Hızlı tren Aksaray Nevşehir hattına kaydırılmış, Zengen  Ulukışla-Pozantı  ve Gölcük-Kitreli  ile Altunhisar – Ankara yol bağlantı arası çift yol beklentisi karşılanmamış,Tarımda Sulama suyu sorun olmaya devam ediyor, Üretici ürünü değer bulamamış,Sanayici sıkıntıları ile baş başa kalmış,Niğde turizmden payını alamamış.İşsizlik artmış, Kredi borcu olmayan yok, icra daireleri ise dolu. Kısacası AKP’den  demeç ve vaat var  ama sonuç yok. Vatndaş haklı olarak  Niğde verilen sözler tutulsun diyor.Gazete manşetlerde kalan sözde yatırımlar yerine gerçek anlamda tarım sanayi bölgeye taşınmalıdır”dedi.

BAYRAM ZİYARETLERİ
CHP  Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer Niğde Valiliği, Bor Kaymakamlığı Bayram kutlamalarına da katıldı. Niğde CHP İl Başkanlığı,Bor İlçe Başkanlığı,Ulukışla İlçe Başkanlığı bayram kutlamalarına katılan Gürer  Altunhisar, Çamardı ve Çiftlik ilçelerini de ziyaret ederek  vatandaşların ve esnafları ziyaret etti.Bayramlarını kutladı.

 Yeşilyurt,Kayı,Kızılca, Yıldız Tepe, Çınara, Azatlı,Bademdere, Feslegen,Koyunlu, Aktaş,Şeyhler,Kula,Çukur kuyu,Kemerhisar, Bahçeli, Bozköy,Asmasız,Ramat yerleşmelerine de bayram ziyaretleri yapan  Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer bayramın sorunlar ve acılar ile karşılandığını ifade ederek ülke olarak daha güzel ve sorunlardan arınmış bayramlar yaşanması dileğinde de bulundu.


 
Editör: TE Bilişim