Vatan Partisi Niğde İl Başkanı Z.Cem Yıldırım yaptığı açıklamada;   Atatürkçüleri, halkçıları, milliyetçi ve devrimcileri Vatan Partisi çatısı altında birleştirerek başlattığımız mücadelemiz devam ediyor. “Mevzubahis vatansa gerisi teferruattır” diyerek sürdürdüğümüz örgütlü, planlı, kararlı ve disiplinli çalışmalarımız Niğde’deki ilçe ve belde teşkilatlarımızı, partimize yeni katılan öncülerle yenileyip güçlendirmekle, yeni bir ivme kazandı. Öte yandan, 15 Şubat’ta yapılan kurultayla birlikte doruk noktasına ulaşan partimize katılımlar, ara vermeden, devam ediyor. Niğde’de 6 Mart’ta yaptığımız Türkiye’nin Çıkış Yolu konferansı bitiminde Vatan Partisine üye olan otuz öncünün ardından, geçen hafta da altı vatanseverimiz partiye üye oldu, bizimle birlikte hareket kararı aldı"dedi. 

7 Haziran’da yapılacak seçimlere bugün 81 gün kaldı.

İl Başkanı Yıldırım; Vatan Partisine milletvekili aday adaylığı için başvurular başladı. Partimiz milletvekili aday adaylarından herhangi bir başvuru ücreti almamaktadır. Başvurular 3 Nisan akşam mesai bitimine kadar devam edecektir. 5 Nisan Pazar günü tüm Türkiye’de olduğu gibi Niğde’deki bütün il ve ilçe başkanlıklarında da ön seçim sandıkları kurulacaktır. Partimiz aday adaylarını belirlerken, ülkemizin geleceğinde söz sahibi olması için emekçilere öncelik verecektir. Geleceğimizi güvence altına almak ve meclisi gençleştirmek üzere gençlerimizi öne alacağız. Gençliğimizin yurtseverliğini ve dinamizmini böylelikle meclise taşıyacağız. Özgecanların yakılmadığı ama Türkiye’yi yönettiği bir geleceğin mücadelesini vermek üzere kadınlarımız da listelerde ön sıralarda yer bulacaktır. Cumhuriyetimizin halkçı ve bağımsızlıkçı geleneği olan kamuda çalışmış önderlerimiz ve emekli askerlerimiz de listelerde yer alacaktır. Üreticilerimiz, esnaf, mühendis, mimar, hukukçu ve serbest çalışanlar ile sanatçılarımız, bilim adamlarımız, aydınlarımızın yanı sıra ülkemizin namus birikiminin de, üretenlerin ve Türkiye’yi birleştirenlerin meclisini kurmak kararlılığıyla, en önde yer almalarına özen göstereceğiz"dedi. 

Niğdelilere de hitap eden Z.Cem Yıldırım ; Vatan Partisi olarak, üreten ve birleşen Türkiye’yi kurmak için bütün Niğdelilere sesleniyoruz. Mecliste namusun, dürüstlüğün, halka bağlılığın, vicdanın sesi ve temsilcisi olacağız. Gülümse Niğde! Vatan Partisi geliyor."dedi. 



 

Editör: TE Bilişim