Milliyetçi Hareket Partisi Niğde Belediye Başkan Adayı Fikret Çıtırgı, 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler ile ilgili çalışmalarını hem parti teşkilatları, hem sivil toplum örgütleri hem de vatandaşlarla gerçekleştirdiği istişare toplantıları dahilinde yoğun bir tempo ile sürdürüyor.

Niğde genelinde ulaşmadık tek fert bırakmayacaklarını ve yaşanılabilir bir Niğde için birlikte hareket etmenin önemli olduğunu belirten Çıtırgı, yapılan faaliyetleri ve sunacakları katkıları değerlendirmek için Niğde’de, Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe başkanlığı yapmış olan başkanlarla yemekli bir toplantı yaptı.

Toplantıya, Niğde MHP İl başkanı Nuri Ertan ve Belediye Başkan Adayı Fikret Çıtırgı ile birlikte MHP merkez İlçe başkanı İmdat Yağmur, Merkez İlçe Eski Başkanlarından Kemal Algar, Cemil Erkul, Muammer Yılmaz, Ahmet Arı, Hikmet Bekil ve Hidayet Aydoğan  katıldı.

Yemekli toplantıda bir değerlendirme yapan Fikret Çıtırgı şu açıklamalarda bulundu:

“ Milliyetçi Hareket Partisi olarak Niğde Belediyesini devralma zamanımız gelmiştir. Son beş yıla baktığımızda Niğde’miz “iktidarla el ele” bir bilinmez karanlığa sürüklenmiştir. Ufuksuz, vizyonsuz ve gelişmeye kapalı bir yönetim anlayışı ile Niğde, maalesef unutulan, ötelenen, sahibi olmayan bir ile dönüştürülmüştür. Mevcut yönetimi görevden alsak Niğde yine bu hali ile devam ederdi. Yani rutin belediye işlerini “20 yılda yapılacak işleri 5 yıla sığdırdık.” Diyenler aslında bir belediyenin her görevlisinin yapabileceği işler kadar bile bir vizyon ortaya koyamamıştır.

Bizler, bütün hazırlığımızı Yaşanılabilir bir Niğde’yi inşa etme üzerine kurguladık.

Belediyenin görevleri içerisindeki ticari atılımı, enerji ve su kaynaklarının doğru değerlendirilmesini, bayanlara yönelik istihdam ve kültür- spor merkezlerini, çöp ve katı atık ile ilgili yapılanmaları, imar uygulamasındaki haksızlık ve çarpıklıkların çözümünü, trafik keşmekeşliğine çözümü, yeşil alanın nasıl uygulanmasına yönelik projelendirmelerimizi hayata geçirmek için gün sayıyoruz.

                Fikret Çıtırgı, ayrıca MHP Merkez İlçe eski başkanlarının da görüşlerini aldı. Eski başkanlar, toplantıdan duydukları memnuniyeti dile getirirken birlik ve beraberlik içerisinde Niğde Belediyesini kazanacaklarını ifade ettiler.

                Son olarak açılışı gerçekleştirilecek olan seçim bürosu ile ilgili yapılan değerlendirmede şu ifadelere yer verildi.

                Yaklaşan yerel seçimler sebebiyle başlatmış olduğumuz çalışmalar neticesinde hemşerilerimizin yoğun ilgi, alaka ve desteğiyle günden güne güçlenerek seçim gününe hazırlanıyoruz. Dürüst, güvenilir, ahlaklı, hesap veren; attığı her adımda HAKK’ın ve Halk’ın rızasını gözeten, verimli, üretken bir yönetim anlayışıyla şehrimize hizmet vereceğimiz günler için bir geri sayım başlattık. Bu süreçte halkımızla irtibatımızı daha etkin ve verimli kılmak amacıyla25 Ocak 2014 Cumartesi günü saat 14.00 de Kültür Sarayı karşısında kurmuş olduğumuz seçim büromuzun açılışına tüm hemşerilerimizi davet ediyoruz.


Editör: TE Bilişim