CHP Heyeti ve Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, Niğde İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna ve Şoförler Odası Başkanı Sadullah Çarboğa’yı ziyaret etti.
 
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer beraberinde CHP İl Başkanı Erhan Adem, Kadın Kolları Başkanı Nevriye Sayın, Merkez İlçe Başkan Vekili Faruk Kabadayı, Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı  Şeniz Güler, İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Sakarya ve İl Yöneticisi Mehmet Erdemir ile  Niğde İline yeni atanan Vali Ertan Peynircioğlu’nu makamında ziyaret etti.
 
01 Haziran 2016 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan 30.05.2016 tarih ve 2016/8864 sayılı  Bakanlar Kurulu kararı ile yürürlüğe giren  Valiler kararnamesi ile  Niğde Valiliğine atanan  Vali  Ertan Peynircioğlu’na  hoş geldin ziyaretleri kapsamında CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer ve beraberindeki heyet ziyarette bulundu.
Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Vali Ertan Peynircioğlu ise “Bayrak yarışında devraldığım bayrağı daha ileriye taşımak için bu gün buradayım, ilimizin gelişmesi, daha ileri gitmesi için elimden gelen tüm gayreti sarf edeceğim” dedi.
 CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer de Niğde İlinin tarih ve kültür dokusunun zenginliğine değindi. Bölgede Akkaya Barajı başta olmak üzere önemli sorunların bu süreçte çözüm bulmasını dilediklerini ifade etti. Niğde İlinin mevcut sorunları ve çözümleri konusunda düşüncelerini aktaran Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer,  Vali Peynircioğlu’na başarılar diledi.


 
CHP HEYETİ MİLLETVEKİLİ GÜRER İLE BİRLİKTE İL GENEL MECLİS BAŞKANINI ZİYARET ETTİ.
 
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer beraberinde Kadın Kolları Başkanı Nevriye Sayın, Merkez İlçe Başkan Vekili Faruk Kabadayı, Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı  Şengiz Güler, İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Sakarya ve İl Yöneticisi Mehmet Erdemir ile   Niğde İl Genel Meclisi Başkanlığı'na  seçilen  Bülent Küçüktuna’yı  ziyaret etti.
 Niğde İl Genel Meclis Başkanlığı bir süre önce   yapılan seçimlerde  değişmişti. Yeni seçilen  Bülent Küçüktuna’ya yeni dönem çalışmalarında  başarılar dileyen Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, kurumların bölgeye yaptığı projeler ve çalışmaların önemli olduğunu, özellikle kültür  ve turizm konusunda Niğde İli için yapılacak çok çalışmanın bulunduğunu belirtti. Niğde İlinin bölge illeri arasında  tarihi ve kültürünün, zenginliğine karşın yeterince öne çıkamadığına değinen Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer bu bağlamda yapılması gereken çalışmaların olduğunu ifade etti.
 İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Küçüktuna da  İl Genel Meclis üyelerinin farklı partilerden olduğunu, Niğde sorunlarında uyumlu bir işbirliği içinde bulunduklarını ifade etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
 
NİĞDE  MİLLETVEKİLİ ÖMER FETHİ GÜRER  NİĞDE ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLC İLER  ODASINI ZİYARET ETTİ
 
 
 CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer  Niğde’de  demokratik kitle örgütleri ve esnaf kuruluşları ziyaretlerine devam ediyor.  Gürer,  Niğde Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı   Sadullah  Çarboğa ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Meclis çalışmalarını anlattı. “Şoförlerin  yaşadığı sorunlarla ilgili her zaman destek vermeye ve çözüm için çalışmaya hazırım “dedi.
 Niğde CHP  Merkez İlçe Başkan Vekili Faruk Kabadayı ile il  yöneticileri Ekrem Sayın ve Mehmet Erdemir ‘inde yer aldığı ziyarette  Niğde CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer  K Yetki Belgesi ile oluşan sorunların  giderilmesi konusunda mecliste girişimlerde bulunacağını ifade etti. Gürer şöyle konuştu.  “Şoförlerimizin sorunları ve çözüm bekledikleri konularda  ilgili bakanlıklar düzeyinde girişimlerde  bulunacağım. Yazılı soru önergeleri ile şoförlerimizin sorunlarını gündeme taşıyacağım. Genelde tüm esnaflarımızın sıkıntıları giderek artıyor. Bu bağlamda çözüm merkezi hükümet. Sizlerin ilettiğiniz sorunları yetkililere  yansıtmak ve çözümü için çalışmak bizlerin  görevi”dedi.
Oda Başkanı Sadullah Çarboğa da  K1  Yetki belgesi yanında  kamyon kasalarında   boyut  sorunu ile ilgili yaşanan sıkıntılara  ve ayrıca şoförlerin genel sorunlarına değindi.  Yurt dışına çalışan araçların, yurt içi taşımacılıkta da yer almasında uygulama sorunlarını  dile getirdi.
 Ziyaretten dolayı memnun  olduklarını , sorunların bir an önce yasal düzenleme ile aşılmasını şoförler olarak beklediklerini ifade etti.

Editör: TE Bilişim