Mustafa Sarıgül’ün başlattığı Toplumsal Değişim Hareketi (TDH) Niğde İl Başkanı Tevfik Caymaz, yuvaya dönerek CHP’den Milletvekili Aday Adayı Oldu.
 
Geçtiğimiz Salı günü Ankara’da CHP Grup Toplantısı’nda Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’ndan parti rozetini alarak, parti saflarına katılan CHP Eski İl Başkanlarından Tevfik Caymaz, Niğde’den milletvekili aday adayı oldu.
 
Önceki gün CHP İl binası önünde toplanan 100’ü aşkın partiliye hitap ederek adaylık açıklamasını yapan Caymaz’a İl Başkanı Mehmet Özkan ile aday adaylarından Mümin Akgül, eşlik etti.
 
Çaymaz, açıklamasına hayatını kaybeden Merkez İlçe Eski Başkanlarından Mustafa Soylu’yu anarak başladı. Caymaz, siyasi geçmişini anlatarak sosyal demokrasi mücadelesinden alıntılar yaptı. Caymaz; “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na inancımız tam olduğundan CHP’den milletvekili aday adayı oldum. 12 Haziran’da milletvekili olmanın dışında iktidarın anahtarını alacağız” dedi.
 
Partililerin alkışlarla desteklediği konuşmasında Caymaz, CHP’nin Niğde’den milletvekili çıkaracağına inandığını ve 3 Nisan’da yapılacak olan ön seçimde kim çıkarsa çıksın hep beraber CHP iktidarlığı için çalışacağını ifade etti. Açıklamasından sonra köy ve kasabalara ziyaretleri için partiden ayrılan Caymaz, 3 Nisan’da gerçekleşecek olan CHP’deki ön seçime büyük bir ivme katmak için hazırlanıyor.
Editör: TE Bilişim