Bor Haber.net’i ziyaret eden MHP Bor Belediye Başkan Adayı Mustafa Tecimer, yerel seçim sürecinde güzel bir yarış yaşanacağını ifade ederek, “Bizim kimse ile kavga intikam derdimiz ya da birini alt üst etme derdimiz yok. Projelerin yarışacağı bir seçim olacağını inanıyorum” dedi.

 “MEMLEKETİMİZ İÇİN HAYIRLISINI DİLİYORUZ”
Adaylık sürecinde Tecimer’e başarılar dileyen Borhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Selim Göke “. Çıkmış olduğunuz hizmet yarışında birbirinden kıymetli adaylarla yarışacaksınız. Bu yarışta hem sizler için hem de memleketimiz için hayırlı olanı temenni ediyoruz. Bu seçim yarışının kazasız bir şekilde sonuçlanmasını diliyoruz. Sizlere de hizmet yarışında başarılar diliyoruz.” dedi.

“PROJELERİN YARIŞACAĞI BİR SEÇİM OLACAK”
Daha sonra konuşan Tecimer ; Şehir hakkında kaygıları olduğunu ve bu kaygıları giderecek projeler oluşturduklarını belirten Tecimer şöyle konuştu:
“Ben güzel bir yarış olacağını düşünüyorum. Projelerin yarışacağı bir seçim olacağına inanıyorum. Bizim bir kavga, intikam derdimiz yok. Birini alt üst etme derdimiz yok. Kendi adıma konuşuyorum. Benim bir aşkım var. Şehrime olan sevdam var. Bu şehirle ilgili gelecekle ilgili kaygılarım var. Bu kaygılarımı giderecek projelerim ve niyetlerim var. Ülküm ve gayem var. Bu gayelerimizi hayata geçirmek için milletimizden yetki istiyoruz. Bize yetki verin size hizmet edelim.”

 Bizim Üretken Belediyecilik anlayışımız ile birlikte hizmet birliği kuracağız. Ticaret , Sanayi ve Sosya-Kültürel  alanında kalkınacak vizyon projelerimiz var. Bunları zaman içerisinde açıklayacağız.”

“BASININ SORUNLARINI BİLİYORUZ”
Niğde ve Bor basın camiasının sorunlarını bildiklerini ifade eden Tecimer, bu sorunları çözeceklerini, basın camiasına her daim destek olacaklarını kaydederek, “Niğde ve Bor basınının sorunlarını ve durumu biliyoruz. Tüzel kişilik olmuşsunuz. Allah nasip ederse o gün bizim karşımıza gelip oturun. Deyin ki; ‘Bor belediyemiz basınımıza destek olsun.’ Bunun adı ne olabilir sizinle değerlendirelim. Teklifleri getirin yapalım. Basının ortak söz sahibi olduğu bu kurum bize neyle gelirse, başımızın üstünde yeri var. Burada yalan söyleme şansım yok. Çünkü o gün geldiğinde yine kapımda sizler olacaksınız. Ve siz bunu bana hatırlatacaksınız. Halkla olan irtibat noktamız sizlersiniz. Bunda samimiyiz.” dedi.

Selim Gökel’in  “Kendinize rakip olarak kimi görüyorsunuz” sorusu üzerine konuşmasını sürdüren Mustafa Tecimer, “Ben kendime rakip olarak kendimi görüyorum. Geçtiğimiz dönem az bir farkla kaybettiğimiz başkanlık görevini bu kez üstleneceğimize inanıyorum. Geçen seçimden bu zamana geçen süre içerisinde kendimize özeleştiri yapma imkânı bulduk. Sizlerin de açıkça göreceği şekilde geçmişte öyle ya da böyle düştüğümüz hataları, olumsuzlukları bu dönem yaşamamaya çalışacağız. Vatandaşımızla iç içe bir şekilde başarıya ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.
 
 
Editör: TE Bilişim