Sanayide uzun yıllardır esnaflık yapan H.Hüseyin Gezer, Büyük Birlik Partisi’nden Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

 Gezer BBP İl binasında yaptığı aday adaylığı başvurusu sonrasın da yaptığı açıklamasında, seçim atmosferine girildiğini ve herkesin anayasa gereği seçme ve seçilme hakkının olduğu söyledi.

          BBP’den Milletvekili aday adayı olan Gezer, “Bugün halka olan inancım ve kendime olan özgüvenimle karşınızdayım. Sanayide uzun yıllardır esnaf olarak hemşerilerime hizmet vermekteyim.Yıllardır ilimizin kırılamayan makus talihine hep birlikte şahit oluyoruz.Muhalefet ve iktidar milletvekillerimizden bu güne kadar Niğde'nin geleceği adına ortaya koydukları ciddi bir adım göremedik” dedi.

            Gezer,Niğde’nin  yıllardır etrafına nazaran bir arpa boyu yol alamadığı ileri sürerken

“İşte bu yüzden ilin içinde yaşayan ve bu şehrin sorunlarını iyi bilen bir kardeşiniz olarak,teşkilatıma ve kendime güvenerek Niğde'nin geleceğini tayin edecek projeleri biliyor ve hayata geçirmek adına her türlü fedakarlığı ortaya koyacağıma söz veriyorum” dedi. Gezer, Ankara’nın yada liderin milletvekili değil hemşerilerinin milletvekili olacağına vurgu  yaparken  tüm aday adaylarına da başarılar diledi.

 

 





Editör: TE Bilişim