Kemerhisar Belediye Başkanı İbrahim Ünal, ile Kemerhisar sokaklarında söyleşi yaptık.

Haber- Kamera : Selim GÖKEL

İki dönemdir Belediye Başkanlığı yapan İbrahim Ünal Kemerhisar hakkında düşüncelerini ve Borhaber.net ile paylaştı.  

Başkan Ünal ; 10 yıllık Belediye Başkanlığı dönemimizde, gece gündüz hizmet ediyoruz, halkımızın içindeyiz. Geldiğimizde köy gibi olan Kemerhisar’ı beldeyi bırak, şehir görüntüsüne getirdiğimize inanıyoruz, pırıl pırıl bir belde. Kemerhisar’a hizmet ediyor bundan da gurur duyuyoruz. Bizim bütün düşüncemiz siyaset değil, bizim düşüncemiz hizmet.”dedi.

İbrahim Ünal, tekrar belediye başkanlığı adaylığı konusunda ise; Allah kısmet ederse,  inşallah, partimiz, teşkilatımız araştırma yapıyor teşkilatımız uygun görürse ki, iki değerli aday arkadaşım daha var. Teşkilatımız hangimizi uygun görürse, Kemerhisar’ın birliği, beraberliği ve geleceği için çalışmalarımıza devam edeceğiz.

TURİZM KONUSUNDA HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERİYORUZ

Kemerler ve içmeceler konusunda ise Mevcut kazı çalışmalarımız 12 yıldan beri devam ediyor. Kemerlerimiz, Turizm  sadece Kemerhisar’ın konusu değil, aynı zamanda Niğde’nin konusu, aynı zamanda Türkiye’nin konusudur. Turizm bacasız bir fabrika, biz de yerel yönetimler olarak her türlü turizmde Kemerhisar’ın değişmesi gelişmesi için, mücadele veriyoruz. Turizmde alt yapı ve üst yapı çok önemli, bunlar kısa zamanda başarılacak bir konu değil. Biz sadece turizm konusuna enerjimizi sadece turizme ayırırsak zaten belediyenin bütçesi yetmez. Yerel yönetimler olarak, devletimize ve Turizm Bakanlığına gerekli bütün desteği veriyoruz.”dedi.

İÇMECELERDE KANSEROJEN MADDE ÇIKTI KAPATTIK. İNSAN SAĞLIĞI ÖNEMLİDİR

Kemerhisar İçmeceleri konusunda da Kemerhisar Belediye Başkanı İbrahim Ünal ; İçmeceler bizim bir kültürümüz, ama eskisi gibi değil, AB uyum yasalarına göre içilebilir raporu almamız, standarlara uygun hale getirmemiz lazım. Bunun için güzel bir çalışma yaptık. Bunun sonucunda değerlendirmeler yapıldı ve bu suda kanserojen maddeler çıktı. İçilebilir raporunu alamadık, değişik yöntemler denedik yine olmadı. Bu suyu insan içiyor, rapor uygun çıkmadığı için insan hayatı bizim için çok önemli dedik ve içmeleri kapattık.

KEMERHİSARLI SİZE NEDEN OY VERSİN DEDİK

Seçim sürecinde her aday sorduğumuz soruyu Kemerhisar Belediye Başkanı İbrahim Ünal’a da sorduk.

Başkan Ünal sorumuza;  Kemerhisarlı bana oy vermesin, Kemerhisarlı geleceğine oy versin. Kemerhisarlı hizmete oy versin, onlar her şeyin en iyisine layık. Biz Kemerhisarlıyız…  A Partisi, B Partisi hiç önemli değil. Bizim tek düşüncemiz, Kemerhisar halkı kazanır. Kardeşliğin, dostluğun, güzelliklerin kazanmasını istiyoruz. Biz yerel seçimlere değil, vatandaşımızın geçimine hazırlanıyoruz. “ şeklinde cevap verdi.  

 




Editör: TE Bilişim