Ak Parti Bor Belediye Başkan Adayı  Serkan Baran Bor halkıyla buluşmaya, onların dertlerini, sorunlarını ve fikirlerini dinlemeye, onlara projelerini ve ilçe hakkındaki düşüncelerini  anlatmaya,  hız kesmeden devam ediyor.

MAHALLE TOPLANTILARIMIZA DEVAM EDİYORUZ
Adaylık sürecinin başlamasından bu yana hemşerileri ile her fırsatta bir araya gelen Başkan Adayı Serkan Baran ; Her akşam ev toplantıları yapıyoruz, ancak bunu özel görüntüler düşüncesi ile paylaşmıyoruz. Bizlere evlerini açan hemşerilerimize teşekkürler ediyoruz. Ev toplantılarımız yanında daha çok hemşerimize ulaşmak için daha geniş kapsamlı mahalle toplantıları yapmaya başladık. Mini miting gibi geçen mahalle toplantılarımız, bazen apartman toplantı salonlarında, sitelerin sosyal salonlarında, o bölgede bulunan  düğün salonlarında hemşerilerimiz ile buluşmaktayız. Bu toplantılarımızda vatandaşlarımız bizleri tanıyor, biz onları tanıyoruz. Bor ilçemiz için hayallerimizi, düşüncelerimizi, projelerimizi bir bir anlatıyoruz. Onların da bu konuda fikirlerini alıp beraber yönetimin temellerini atıyoruz” dedi.
 
GÜZEL  BİR SEÇİM SÜRECİ YAŞANIYOR
 Başkan Adayı Serkan Baran  Bor ilçesinde seçimlerin çok demokratik, saygı ve sevgi çerçevesinde devam ettiğini ve bu şekilde de tatlı bir rekabet içinde her adayın kendini ve projelerini tanıtarak  tamamlanmasını temenni ettiğini belirterek açıklamasına devam etti.
 
BOR İLÇESİNE ADAY OLMAKTA…  BAŞKAN OLMAK DA BÜYÜK SORUMLULUK
Genç Başkan Baran;  Adaylık sürecinde  hemşerilerimizle yaptığımız  temaslarda hazırladığımız projeleri anlattık. Projelerimize olumlu görüşlerini bildirdiler. İktidar partisi olarak projelerimizin yapılabilirliğini, gerçekleştirilebilirliğini ilgili kurumlarla çek ederek hazırladık. İktidar partisi olmamıza, yatırım ve uygulama alanımızın geniş olmasına rağmen bir kısmını tanıttığımız projelerimiz için vatandaşlarımızın fikrini aldığımız gibi, milletvekillerimizle, parti yöneticilerimizle ve ilgi kurumların görüşünü alarak hazırladık. Hangi bütçeli  projeleri merkezi yönetim, hangi projeleri yerel yönetim gerçekleştirir biliyoruz. Hayalci, ütopik projeler peşinde değiliz. Elbette Allah nasip ederse Bor Belediye Başkanlığını kazanırsak,  ilçemiz için çok daha farklı projelere imza atacağız. Merkezi yönetim olan hükümetimiz ile   yerel yönetim olarak bizler,    birlikte yoğun bir çalışma yapacağız. Bor Belediyemize  aday olmanın sorumluluğunu şimdiden yaşadığım gibi, Allah nasip ederse  Bor Belediye Başkanı olmanın da sorumluğunu, ağırlığını şimdiden hissediyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun” dedi.
 
Editör: TE Bilişim