Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle tüm öğretmenler adına Milli Eğitim Müdürü Ziya Eser’i ve Gazi İlköğretim Okulunu ziyaret etti. 
Öğretmenler günü kutlama ziyaretine AK Parti İl Başkanı Yaşar Ataç, İlçe Başkanı Ahmet Erdoğan, Gençlik Kolları Başkanı Fatih Emre Esen, Kadın Kolları Başkanı Songül Dinç’te katıldı. 
Tüm Öğretmenlerin gününü kutlayan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “Milli Eğitim Müdürümüzün şahsında tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. Eğitim camiası ülkemizin önemli bir camiası, önemli bir kuruluşu hakikaten ülke açısından millet açısından önemli bir işlev. Hep şunu söyleriz. En iyi yatırım insana yatırımdır. İşte bunun da başında milli eğitim geliyor. Hakikaten insanların eğitimi çok önemli” dedi. 
Ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Milli Eğitim Müdürü Ziya Eser; “Ziyaretin böyle anlamlı bir günde oluşu bizleri ziyadesiyle onurlandırmıştır. Öğretmenlik mesleğiyle ilgili ne kadar konuşulsa yeridir. Öğretmenlik mesleği insan yetiştirme sanatıdır. Sanatların hem en anlamlısı hem en zoru olan bir iş. Öğretmenlerimizin gününü ben de bir kez daha kutluyorum” şeklinde konuştu. 
Maddi İmkansızlıktan Dolayı Okumamış Çocuğumuz Olmasın 
Milli Eğitim Müdürlüğünün ardından Gazi İlköğretim Okulunu ziyaret eden Başkan Akdoğan; “24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili Gazi İlköğretim Okulu öğretmenlerini ziyaret ettik. Eğitim öğretime hükümetimiz önem vermektedir. İlk defa Ak Parti döneminde Milli Eğitime ayrılan pay tüm bakanlıklara ayrılan payı geçtiğini biliyoruz. Parti olarak da kişi olarak da eğitime önem vermemiz gerektiğinin bilincindeyiz. Her zaman söylüyorum. Maddi İmkansızlıktan dolayı okumamış çocuğumuz olmasın. Herkes bu konuya duyarlı olmalıdır. Okuma imkanını elinden kaybeden çocuğumuz ileride şöyle düşünmesin; “Benimde imkanım olsa bende okuyacaktım” belediye olarak biz elimizden gelen her şeyi yapıyoruz” dedi. 
AK Parti İl Başkanı Yaşar Ataç; “Gelecek nesiller öğretmenlerin elinde şekilleniyor. Bu noktada aynı duyguları kısmen de olsa paylaşmak için aranızdayız. Belediye Başkanımızla birlikte bu ziyareti gerçekleştirdik. Bütün  öğretmenlerimizin gününü canı gönülden kutluyoruz” dedi. 
Gazi İlköğretim Okulu Yönetimi ve Öğretmenleri ise gerçekleştirilen ziyaretten dolayı teşekkür ettiler
Editör: TE Bilişim