Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan yağmur çamur demeden yoğun yağmur yağışına rağmen çalışmaları inceledi, aşırı yağmur altında zaman zaman işçilere yardım etti.


 
Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan yağmur yağışına rağmen devam eden çalışmaları, Belediye Başkan Yardımcısı Harun Dikici ile birlikte yerinde inceleyerek bilgi aldı. Yağmur çamur demeden devam eden belediye çalışmalarını yağmur çamur demeden inceleyen Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, birden bastıran yağış altında rögar kapaklarını açmaya çalışan belediye personeline yardım etti.
 
Hizmet gönül işidir
 
Terminal yanından itibaren otobandan gelen yağmur suyunun Nar ve İlhanlı mahallelerini etkilememesi için başlatılan çalışmalar kapsamında açılan su kanalında incelemelerde bulunduğu esnada bastıran yağışın ardından gelen suyun yola taşmaması için çalışan personeli yönlendiren Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, kendiside yağmur altında çalışarak, hizmet etmenin gönül işi olduğunu bir kez daha gösterdi.

 
Hafta sonu yoğun mesai yapan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan yağışlı havaya rağmen devam eden alt yapı çalışmalarını, Kent Ormanı çim ekim çalışmalarını inceleyerek talimatlarda bulundu. Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan yağmur çamur demeden kesintisiz hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

 
Hizmet sevdasının yağmur çamur dinlemediğini ortaya koyan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Çalışmalarımız kesintisiz bir şekilde devam ediyor. Yağışlı havaya rağmen vatandaşlarımıza hizmet ulaştırmanın gayreti ve sorumluluğu içerisinde ekiplerimizle beraber çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehir genelinde yapımı devam eden çalışmalarımızı incelemelerde bulunarak bilgi aldık. Her geçen gün gelişen ve güzelleşen bir Niğde için durmadan, yılmadan çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.


 
Editör: TE Bilişim