Türkiye Gazeteciler Federasyonu Onur Kurulu Asil Üyeliğine seçilen Necmi Pişkin’e Niğde Ak Parti ve CHP’den ziyaretler vardı.



Geçtiğimiz haftalarda yapılan genel kurulun ardından Türkiye Gazeteciler Federasyonu Onur Kurulu Asil Üyeliğine seçilen hemşerimiz Nemci Pişkin’e Ak Parti ve CHP’den ziyaretler yapıldı.


Ak Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu ile birlikte Nemci Pişkin’i ziyaret eden Ak Parti Heyetinde Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Bor Ak Parti İlçe Başkanı Yavuz Ergun bulundu.


Cumhuriyet Halk Partisi Niğde’den sorumlu İstanbul Milletvekili Dr. Celal Dinçer, Niğde Milletvekili Doğan Şafak, CHP Bor İlçe Başkanı Hacı Mustafa Çopur, Kızılca Belediye Başkanı İbrahim Gülümser’den CHP heyeti ise Nemci Pişkin’i ziyaret ederek tebrik etti.


Her iki siyasi partinin ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini belirten Federasyon Onur Kurulu Üyesi Nemci Pişkin , Türkiye Gazeteciler Federasyonu genel kurulu ve seçim süreci hakkında bilgiler verdi.
Vekillere, parlemento görevlerinde Niğde ve insanı için daha fazla çaba sarf edilmesi gerektiğini bu konuda da herkese görev düştüğünü belirten Pişkin, Niğde’yi temsil etmekten dolayı gurur duyduğunu, bu görevi layıkı ile yerine getirmeye çaba sarf edeceğini ifade etti ve ziyaretlerinden dolayı her iki parti yetkililerine de teşekkürlerini iletti.




Editör: TE Bilişim