Niğde ve ilçelerinde son birkaç gündür 03121234567 numaralı telefondan bazı vatandaşların aranarak yapılan anket çalışmasının Ak Parti Genel Merkezi ile ilgisinin olmadığı açıklandı.  
 
Ak Parti Niğde İl Başkanı Muzaffer Şahiner, son günlerde vatandaşlarımıza telefon ile arayarak telesekreter aracılığı ile yapılan anket hakkında açıklama yaptı.
 
Şahiner, Ak Parti Niğde Teşkilatı ve Ak Parti Genel Merkezi ile her hangi bir ilgisi bulunmayan bu ankete vatandaşlarımızın itibar etmemesini istedi.
 
Ak Parti’de temayül ve mülakat çalışmalarının tamamlanmasının ardından sıra Genel Merkez tarafından yapılacak anketlere geldi. Ancak Genel Merkez dışında şahıslar tarafından yaptırılan anketlerin de, Bor adı geçen bir internet sitesinde  Ak Parti Genel tarafından yaptırıldığı şeklinde lanse edilmesi vatandaşı kızdırdı. Bu tür speküsalsyonların kafa karıştırmaktan başka hiçbir işe yaramayacağını ifade eden vatandaşlar, parti yöneticilerinin bu duruma el koyması gerektiği ifade ettiler.
 
Niğde’de 3 günden bu yana 03121234567 nolu telefondan vatandaşlar rastgele aranarak Niğde Milletvekili adaylığı yönünde yapılan kamuoyu araştırmasının Ak Parti Genel Merkezi ile alakası olmadığı bildirildi.
 
Parti Yetkilileri, “ Kim tarafından yaptırıldığı bilinmeyen anketin vatandaşlar üzerinde olumsuz etki bırakması ve gerçek kamuoyu araştırmalarını provoke etme girişimi olduğu açıkça görülmektedir” dediler.
 
Son olarak bir  internet sitesinde “M.Efe” imzasıyla yayınlanan “ Ak Parti Niğde Adayları için Son Hamleler” başlıklı haberde Ak Parti Genel Merkezi tarafından telefonla araranak 6 ismin sorulduğu ve haberin altında 6 aday adayı isminin sıralandığı yönündeki haber, parti yöneticileri tarafından yalanlandı.
 
Ak Parti Niğde İl Başkanı Muzaffer Şahiner, bahsi geçen anketin Ak Parti Genel Merkezi ile herhangi bir ilgisi olmadığını belirterek, kim tarafından ne amaçla yapıldığını bilmediğini ve bahsi geçen anket ve internet sitesinin ilgili haberine itibar edilmemesini söyledi.



 
Editör: TE Bilişim