AK Parti'de Yaşar Ataç'ın milletvekili aday adaylığı için istifa ettiği il başkanlığına Muzaffer Şahiner atanmıştı.
Muzaffer Şahiner'in başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda, İdris Bayram, Mücahit Mumcu, Abdulkadir Şimşek, Orhan Dağ, Yahya Dökmetaş, Ali Taciroğlu, İrfan Çalkan, Hasan Derinöz, Yaşar Teberik, Emrah Özdemir, Abdullah Arıöz, Mevlüt Şahin, Hanifi Karacaer, Atilla Köroğlu, Pervin Kumsal, Fatih Karahan, Zehra Aksoy, Yaşar Özel, Adem Şentürk, Ramazan Özmen, Ahmet Taygur, Seher Balta, Abidin Özkan, Cem Katırcıoğlu, Hüseyin Uysal, Yılmaz Kaya, Yılmaz Ülkü, Songül Çalışkan, Kadir Erbil, Muhammet Bilal Güvenç, Safer Karakaya, Esra Yalçın, Sümeyye Erten, Aysel Ünal, Ayşe Işık, İzzet Yıldır Ankara, Kürşat Kaveloğlu ve Rıdvan Beklen yer alıyor.
Şahiner Başbakanımız Yetkiyi Şahsıma Verdi.
Ak Parti İl Başkanlığında gazetecilere açıklamada bulunan Başkan Şahiner, seçimin kendisi için bir sürpriz olmadığını belirterek, Başbakan Erdoğan'ın talimatı ile Niğde'yi layık olduğu yere götürecek yani bir kadro ile görev başında olacağının mesajını verdi.
Ak Parti İl Binasında Niğde de görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarının hazır bulunduğu basın toplantısında İl Başkanı Muzaffer Şahiner, Basın mensuplarına Başkanlığa Başbakan Recep Tayip Erdoğan tarafından göreve getirilme sürecini anlattı.
Şahiner, "Bilindiği üzere genel merkezimizin almış olduğu  kararla teşkilatlarda görev almış arkadaşlardan milletvekili aday adayı olmak isteyenlerin 15 Ocak 2011 tarihine kadar istifa etmeleri istenmişti. Bu karar nedeniyle il yönetiminden il başkanıyla birlikte bir arkadaşımız istifa etti. İl yönetiminden istifa eden arkadaş sayısı 2,merkez ilçe yönetiminden de 2 ,bor ilçe yönetiminden de 1 arkadaşımız istifa etti.Bu rakam toplam 5 kişidir.15 Ocak tarihinde il başkanı Yaşar Ataç’ın Milletvekili aday adayı olmak için istifa etmesinden sonra bu süreçte il başkanını belirleme çalışması yapmak üzere Genel Merkezden il koordinatörümüz Haydar Kemal Kurt bey Niğde ye geldiler. İl yönetim kurulu toplantısında Genel Merkezden gelen Haydar Kemal Bey tüm teşkilatları ve tüm birimlerimizle görüştüler. Daha sonra bazı STK ve meslek kuruluşlarıyla görüşme yaptılar. Yapılan çalışma gayet güzel ve demokratik bir ortamda gerçekleşti. Birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirilen buradaki çalışmadan sonra Genel Merkez teşkilat başkanlığımız Ankara'da da milletvekillerimizle görüşme yaptılar. Tüm yapılan görüşmelerin neticesi bir rapor halinde genel başkanımız, Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan'a verildikten sonra başbakanımız yetkiyi şahsıma verdi. İnşallah İl Başkanlığım Niğdemize ve partimize hayırlı olur”dedi.
 
 
Editör: TE Bilişim