Cumhuriyet Halk Partisi Bor Belediye Başkanı Adayı Şenol Bengü, CHP Bor İlçe Başkanı Erdal Gevrekçi ve ilçe yöneticileri ile birlikte Bor’da ziyaretlerine devam ediyor.
Esnaf ve vatandaşların yoğun ilgiyle karşılanan CHP Bor Belediye Başkan Adayı Şenol Bengü, Bor Bakkallar ve Bayiler Odası, Marangozlar ve Kuaförler Odası, Kahveciler Odası, Demirciler Odası, Terziler Odası ve Bor Gıda Maddeleri Odalarının ardından, Bor Şoförler ve Otomobilciler Odasını da ziyaret etti.
 
“SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN VARIZ” 
 
Bor Meslek Odaları ziyaretlerinde oda başkanları ve temsilcileriyle bir araya gelen CHP Bor Belediye Başkan Adayı Şenol Bengü açıklamasında şunları söyledi: “Her seçim öncesi verilen vaatlerin Bor’u taşıdığını nokta ortada. İnsanlarımız işsiz, gençlerimiz il dışında ekmek parası peşine düşmüşler. İşsizlik had safhada. Esnafımız geçmiş günleri arar halde çiftçi , işçi, memur geliri düşmesi esnafa doğrudan yansıyor.İş yapamaz hale gelen esnaflar var. Aş, iş daralmış, Cumhuriyet Halk Partisi olarak insanlarımıza umut olacak, iş olanakları yaratacağız. Seçim vaatleri değil geçim vaatlerimizi insanlarımıza anlatmaya devam edeceğiz”.
 
“ONLARCA ÜLKE YÜZLERCE ŞEHİRDE BULUNDUM, İŞ YAŞAMIMDA BÜYÜK TECRÜBELER EDİNDİM, MAKAM PEŞİNDE DEĞİLİM”
 
CHP Bor İlçe Başkan Adayı Şenol Bengü, ticari yaşamı boyunca dünyanın dört bir tarafında bulunduğunu, tarihi, kültürü olmayan şehirlerin bile nasıl pazarlanıp marka şehir haline getirildiklerini bildiğini ifade etti. Bor’un eksiği değil fazlasının olduğunu, ancak ehil ellere teslim edilmesi gerektiğini belirten Bengü açıklamalarında şunları söyledi: “Makam peşinde değilim, hayatımı ticaretle kazandım. Çiftçi bir babanın oğlu olarak atıldığım iş yaşamımda kendi şirketimi kurdum. Ancak Bor’dan hiç kopamadım. İşim gereği onlarca ülke yüzlerce şehirde bulundum. Oralardaki şehir planlamalarını, düzenli trafiği, otopark sistemlerini, çevre temizliğini, ticari işleyişleri gördükçe aklıma hep Bor gelirdi. Bor neden bir  çekim  merkezi olmasın? Tarihi, kültürü buna müsait. Ancak işi ehline vermek gerekiyor. Bor halkımızdan isteğim bizlere şans vermeleri. Bor’u hep birlikte kalkındıracağız. İlçemiz bir dönem daha hak ettiği değeri göremez ise geriye dönüşü olmayan kayıplar yaşar”.
 
 
“GENÇLERİMİZ İŞ İÇİN DE SOSYALLEŞMEK İÇİN DE BOR DIŞINA ÇIKIYOR”
 
CHP Bor Belediye Başkan Adayı Şenol Bengü, ticari yaşamın gelişmesinin sosyal faaliyetlerin varlığı ve çeşitliliğiyle ilgili olduğunu belirttiği açıklamasında şunları söyledi: “İlçemizde gençlerimiz ve öğrencilerimiz için yeterli sosyal alanlar yok. Gençlerimizin sanatla buluşması gelişimleri için çok önemli. Kültürel faaliyetler öğrencilerimizin, gençlerimizin gelişimi olduğu kadar ticari hareketlilik için de büyük önem taşıyor. Bor’da kültürel faaliyetleri artırarak üniversiteli misafirlerimizi ilçemizde tutmak adına çalışmalar yapacağız. Bor’da öğrenim görüp sinema için bile ilçe dışına çıkmak zorunda kalan öğrencilerimizin ilçemizde kalmasını temin ederek esnafımıza kazanç sağlamasına yardımcı olacağız. Bor ilçemizin sorunlarını biliyoruz. Halkımızın desteği ile bu sorunları çözmek istiyoruz”.
...
 
 
Editör: TE Bilişim